Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πάει για υπερπρωταθλητής Αθηνών, το απόγευμα ο Α.Ο.Μ

Η ομαδάρα μας, ο Α.Ο. Μελισσίων που επιστρέφει στη Δ΄ Εθνική μετά από το "έπος" της αγωνιστικής περιόδου 1992-93 και οι Τράχωνες (που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτήν την κατηγορία), είναι οι δυο ομάδες από την Ένωση Αθηνών, που θα διεκδικήσουν σήμερα Δευτέρα, 23 Μαΐου στις 7:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Α΄ Αθηνών.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΑ, για το συγκεκριμένο γεγονός, γνωστοποίησε τα εξής:
1) Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.
2) Θα γίνει διαχωρισμός των φιλάθλων των δύο σωματείων.
3) Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο. Τραχώνων θα εισέλθουν από τη θύρα 4 και οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο. Μελισσίων, από τη θύρα 7.
       
Πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΑΟΜ & τη νέα περίοδο
 Στο μεταξύ σύμφωνα με διάφορα δημοσίεύματα, τα Μελίσσια αναμένεται να διαδραματήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. "Οι στόχοι και για τη νέα περίοδο", επισημαίνει το blog "stoplekto", "θα είναι υψηλοί"!!! Και προσθέτει: "Απο εκεί που κανείς δεν το πίστευε, μόλις ο Βασίλης Καραούλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα. Για τη νέα περίοδο ακούγονται ισχυρά ονόματα επιχειρηματιών που θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι και την ερχόμενη χρονιά, τα Μελίσσια θα παίξουν ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου