Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Υπέροχη η Πολυ-Πολιτισμική Εκδήλωση

Ο "Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού" του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλίας Εθνών (ΣΦΕ) & την Πνευματική Πολιτιστική & Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων, πραγματοποίησαν την 1η Πολυπολιτισμική Εκδήλωση Εθνών στην πλατεία Μικρασιατών (πρώην Αγ. Γεωργίου) της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, το Σάββατο 28 Μαίου και ώρα 20.30.
Ένα θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη μετέφερε στους προσκεκλημένους καλωσορίζοντας τους, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Άθλησης Βασίλης Μπούρας και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αποστολάκος.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, συμμετείχαν αντιπροσωπείες από την Αιθιοπία, Βουλγαρία , Γεωργία, Ιράν, Κούβα, Ουκρανία και Ρουμανίας, οι οποίες με τοπικές ενδυμασίες παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια ,μας μύησαν στην παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα των λαών τους.
Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μουσική παράσταση και να ταξιδέψουν σε χώρες και πολιτισμούς, εκεί που δεν υπάρχουν σύνορα και τείχη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου