Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Yποβάθμιση του Δ. Σ. καταγγέλει ο Μ. Γραφάκος

"Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης και 27ης Απριλίου 2011, κατέδειξαν για μια ακόμα φορά την απόλυτη υποβάθμιση του θεσμού με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου Στεργίου προσωπικά.
Είναι προφανές ότι κύριος στόχος της διοίκησης Στεργίου είναι να ρίχνει λάσπη στην παράταξή μας, μέσω ψευδών αναφορών και αιφνιδιασμών, που αποτελούν πρακτικές της, υποβαθμίζοντας έτσι τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά να επιλύει τα προβλήματα της πόλης.
Πλέον δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που αδιαφορεί για την πόλη και του δημότες της. Αφήνουμε τον κατήφορο του Δημοτικού Συμβουλίου στους πρωταγωνιστές του, που προσπαθούν να αποπροσανατολίζουν το σώμα και τους πολίτες.
Στο εξής οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας θα συμμετέχουν στις συζητήσεις των θεμάτων που είναι εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη και μόνο (με εξαίρεση αντικειμενικά έκτακτα θέματα).
Αν η διοίκηση θέλει να συζητηθεί οποιοδήποτε ζήτημα έχει ένα και μόνο τρόπο να το κάνει.
 Να το εντάξει στην ημερήσια διάταξη και να έχει έγγραφη εισήγηση. Κάθε άλλη μεθόδευση αποτελεί παραπληροφόρηση και υπεκφυγή.
Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με γνώμονα το συμφέρον την πόλης και των πολιτών. Άλλωστε οι πολίτες έχουν κρίση και άποψη και μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους μέσα από ένα νηφάλιο διάλογο για τα δημοτικά μας δρώμενα".

Από το Γραφείο Τύπου
της δημοτικής κίνησης
«Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου