Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πρόσκληση Συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία»

Αγαπητέ/ή, φίλε/η συνδημότη
Οι εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου πέρασαν. Ο Συνδυασμός μας με ήθος και αξιοπρέπεια έδωσε μια δύσκολη μάχη, μέσα σε αντίξοες γενικά συνθήκες, απέναντι σε συνδυασμούς εν ενεργεία Δημάρχων, που διέθεταν δυνατούς μηχανισμούς εξουσίας. Δεν κερδίσαμε. Αλλά και δεν χάσαμε.
 Στη συνείδηση μιας μεγάλης πλειοψηφίας που είτε μας ψήφισε, είτε δεν μας ψήφισε, είτε απείχε, κερδίσαμε εκτίμηση και εμπιστοσύνη.
Τώρα εδώ και τέσσερις μήνες έχουμε αφιερωθεί στο καθήκον μας. Με καθημερινή παρουσία είμαστε κοντά στον πολίτη μέσα από όλες τις δραστηριότητες του Δήμου.
Έχουμε χρέος απέναντι στους 3500 περίπου συμπολίτες μας που μας ψήφισαν, να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους. Και έχουμε δικαίωμα και καθήκον απέναντι σε όλους τους πολίτες να πείσουμε ότι η παράταξή μας άξιζε και αξίζει μιας καλύτερης αντιμετώπισης. Αξίζουμε την ευκαιρία!
Αν και εσύ πιστεύεις, νιώθεις, αγωνιάς, αναζητάς ένα χώρο με πολιτικό ήθος και ευπρέπεια, γνώση, τεκμηρίωση, πρωτοβουλίες, δράση, έλα να κάνουμε ένα ξεκίνημα.
Να φτιάξουμε ένα πυρήνα συμπολιτών με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που θα σχεδιάσει το αύριο. Στην κίνηση αυτή της «Ανθρώπινης Πολιτείας» που κάνει την υπέρβαση χωρίς εξαρτήσεις, νιώθουμε ότι έχεις ρόλο και λόγο.
Για αυτό σου απευθυνόμαστε προσωπικά.
Σε περιμένουμε λοιπόν την 26η Μαίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων για να ανταλλάξουμε απόψεις, για να βάλουμε τις βάσεις ενός ευρύτατου ανεξάρτητου πολυσυλλεκτικού αυτοδιοικητικού χώρου.
Αναζητούμε ιδέες και προτάσεις μέσα από ανοικτές διαδικασίες για το σχεδιασμό και το συντονισμό της όλης πορείας που θα διαμορφώσει τη δημοτική πολιτική έκφραση με στόχο τη νίκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
                                                              Δήλωσε τη συμμετοχή σου με τηλέφωνο ή SMS
στο 6944 50 60 65 ή email στο info@melissia-penteli.gr
                                  Σε περιμένουμε
                           Με φιλικά αισθήματα
                   Για την εκτελεστική Γρμματεία

                                Ο επικεφαλής
                      Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου