Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Τζογάρει" & στην αγωνία των ανέργων, τώρα ο Γραφάκος !

 "Kακόηθες" χαρακτηρίζει η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης το δημοσίευμα της μείζονος αντιπολίτευσης αναφορικά με την τήρηση ή μη της νομιμότητας, στο ζήτημα της πρόσληψης των συμβασιούχων στο Δήμο μας.
"Δηλώνουμε κατηγορηματικά", τονίζει η λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του  Δήμου Πεντέλης, ότι "η διαδρομή μας και η λειτουργία μας εγγυάται τη νομιμότητα".
"Νομιμότητα", προσθέτουμε εμείς ως "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ", που κακοποιήθηκε "βάναυσα" κατά το πρόσφατο παρελθόν, από αυτούς που τώρα προσπαθούν εμφανιστούν ως τιμητές της!!!
Πιστά προσδεδεμένος σε μία μεθοδολογία που καταδικάστηκε ηχηρά στις Δημοτικές εκλογές από το λαό, ο κ. Μ. Γραφάκος επιμένει να ψευδολογεί προβαίνονοντας σε καταγγελίες με ανυπόστατα επιχειρήματα. Στην εναγώνια δε προσπάθειά του να δημιουργήσει "ρωγμές" στη Διοίκηση του νέου Δήμου, αποδεικνύει μέρα με την ημέρα πιο εκκωφαντικά, ότι δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό (λόγω επαγγέλματος - λόγω χαρακτήρα, ποιος ξέρει αλήθεια ;), να "τζογάρει" ακόμα και στην αγωνία όλων όσοι - σε αυτή τη δυσκολη οικονομική συγκυρία - αναζητούν και διεκδικούν απεγνωσμένα & με κάθε τίμημα μία δουλειά, για να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους !
Επενδύει στη σύγχυση των ενδιαφερομένων για μία θέση στον " Ήλιο", εμφανίζοντας και πλασσάροντας τον εαυτό του και τα μέλη του Συνδυασμού του ως υπερασπιστές των συμφερόντων τους, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό, ότι είναι "φανατικός" οπαδός του Ακραίου Νεοφιλελευθερισμού!!! Δεν είναι τυχαία εξ άλλου η στενή σχέση που διατηρεί χρόνια τώρα με την "Αγία Οικογένεια Μητσοτάκη".
 Όπερ μεθερμηνευόμενον : Λιγότερο κράτος, όλα στους ιδιώτας επενδυτάς, Δήμος - Επιχειρηματίας με πολλές - πολλές επιχειρήσεις Κοινωφελείς και Ανώνυμες, 72 ώρες δουλειάς για τους εργαζόμενους  κ.ο.κ !!!
Οι Μελισσιώτες επί ημερών Γραφάκου είχαν την "Ευτυχία"(για μία & τελευταία φορά πιστεύουμε ακραδάντως) να βιώσουν ως επιχείρηση τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ(και ως προϊόντα τα αγαθά του), τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, την "Κοινωνική" ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ενώ κι αυτή ακόμα η "αναμόρφωση" της πόλης από ΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ πλευράς, βασίστηκε στην "καλύτερη" (με τεράστια διαφορά από όλες τις άλλες), επιχείρηση που διατηρούσε η Διοίκησή του(παρ΄ότι προεκλογικά δήλωνε μεγαλοφώνως ότι θα την έκλεινε): Τη ΔΕΤΕΜ (με εξειδίκευση στα κολονάκια ...)!
Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για το μέλλον...
Επανερχόμαστε στο βάσιμο ή μη της καταγγελίας του Συνδυασμού  "Η ΠΕΝΤΕΛΗ στο ΥΨΟΣ της", που εδράζεται  στο ατράντακτο επιχείρημα ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου "αν και έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση, δε φαίνεται στην αρχική πρώτη σελίδα, σαν ένα από τα πρωτεύοντα θέματα, όπως θα όφειλε, δεδομένης της ιδιαίτερης χρηστικότητας για τους δημότες, παρά μπορεί κάποιος να τη βρει μόνο αν ψάξει στο τμήμα «περισσότερες ανακοινώσεις»!!!
Κάποτε επί αειμνήστου Κ. Καραμανλή, ο τότε υπ. Εργασίας Λάσκαρης είχε καταργήσει "την πάλη των τάξεων ...". Θεωρώ πως ο κ. Γραφάκος με την φροντίδα που επιδεικνύει για τους ανέργους και τα αγνά συναισθήματα που τον διέπουν για τα αθώα "θύματα" της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και του Μνημονίου, εχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο να "καταργήσει" στον 21ο αιώνα τις Αριστερές Δημοτικές παρατάξεις!
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΚΟ...
(Η ΣΥΝ-Διοίκηση την προηγούμενη 4ετία με την "Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών", απέδωσε εν τέλει καρπούς!!! ΕΥΓΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου