Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΑΟΜ βράβευσε τον κ. Δήμαρχο

Σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία εκατοντάδωνν φιλάθλων, η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Μελισσίων γιόρτασε την άνοδό της στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ, με εναν ενδιαφέροντα αγώνα που εδωσε απέναντι στην Β΄ ομάδα νέων του Παναθηναϊκού. Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι αθλητές του ΑΟΜ, τίμησαν τον Δήμαρχο Πεντέλης - Μελισσίων Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα, για την συμπαράσταση που προσέφερε στην ομάδα.
Ο Δήμαρχος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τους αθλητές , προπονητές, παράγοντες και υποστηρικτές της ομάδας, επεσημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι… « ο χώρος της άθλησης είναι χώρος ευθύνης, είναι χώρος ελπίδας , μέσα από τον οποίο μπορούν τα παιδιά να πορευθούν σε άλλους δρόμους, μακριά από την κοινωνική απαξίωση που ζούμε. . Ο Γκάλης, άλλαξε τον ρου της κοινωνίας στην καλαθοσφαίριση στην Ελλάδα. Εσείς, είστε η ελπίδα για τον τόπο μας και η ευθύνη για εμάς.
Ως εκπρόσωπος του Δήμου σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους και φωτίζετε το σκοτάδι που μας περιβάλλει.

 Είμαι εδώ και θα είμαι δίπλα σας και με την φυσική μου παρουσία ηθικά και υλικά, στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, με ήθος και αγώνα πορευόμαστε στη ζωή.»
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλείων στους αθλητές και τους προπονητές εν μέσω πανηγυρισμών και με τις επευφημίες των Μελισσιωτών. Η βραδιά τελείωσε με ένα μικρό μπουφέ, από χορηγίες που εξασφάλισε ο Δήμαρχος.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου