Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Στις 6:00 µ.µ. η συνεδρίαση της «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης»

ΟΚΤΩ(8) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της 13ης τακτικής συνεδρίασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 6:00 µ.µ
στο ∆ιασχολικό Αθλητικό Κέντρο Μελισσίων(Υψηλάντου & Παναγούλη στον 2ο όροφο), σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/7.6.2010 
«Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης & της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης». Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέµατα:
1. Έγκριση της αρ.4/2013 απόφασης Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου περί αντικατάστασης εργολάβου καθαρισµού στο 2ο ∆ηµοτικό Σχολείο Μελισσίων λόγω οικειοθελούς αποχώρησης της προκατόχου.
2. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων του ∆ηµοτικού Σχολείου Ν Πεντέλης περί παραχώρησης χώρων του σχολείου για εκµάθηση δραστηριοτήτων ποδοσφαίρου, τενις Ταε Κβο Ντο και θεατρικής οµάδας και αποστολή σχετικής εισήγησης προς το ∆ήµο Πεντέλης.
3. Εξέταση αίτησης του Ιδρύµατος Ζήση περί παραχώρησης χώρων του ∆ηµοτικού Σχολείου Ν Πεντέλης για εκµάθηση παραδοσιακών χορών και αποστολή σχετικής εισήγησης προς το ∆ήµο Πεντέλης.
4. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων περί παραχώρησης χώρων του ∆ηµοτικού Σχολείου Ν Πεντέλης για εκµάθηση παραδοσιακών χορών και για την πραγµατοποίηση γυµναστικής και αποστολή σχετικής εισήγησης προς το ∆ήµο Πεντέλης.
5(!!!). Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων περί παραχώρησης χώρων του ∆ηµοτικού Σχολείου Ν Πεντέλης για εκµάθηση παραδοσιακών χορών και για την πραγµατοποίηση γυµναστικής και αποστολή σχετικής εισήγησης προς το ∆ήµο Πεντέλης.
6. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων του 3ΟΥ-5ΟΥ ∆ηµοτικού Σχολείων Μελισσίων για την εκµάθηση δραστηριοτήτων Ενόργανης γυµναστικής, Ρυθµικής γυµναστικής ,για την πραγµατοποίηση θεατρικού Παιχνιδιού, για την πραγµατοποίηση Μαθηµάτων ∆ηµιουργικών Κατασκευών, µαθηµάτων κιθάρας και µαθηµάτων Αρµονίου
7. Κατάθεση χρηµατικού ποσού στους Τραπεζικούς Λογαριασµούς των Σχολικών Μονάδων αρµοδιότητας της Πρωτοβάθµιας Σχολικής Επιτροπής για ενίσχυσητης παγίας.
8. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο για την επίτευξη εξωδικαστικού συµβιβασµού προκειµένου για την τακτοποίηση της υπόθεσης του Ρεκατσίνα Βασιλείου όπως προκύπτει από την αρ. 56/2013 απόφασης του ∆Σ της Σχολικής Επιτροπής και σχετικού εξωδίκου.

                                                  Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
                   της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης
                                             ΗΛΙΑΣ  ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου