Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ: «Φεύγουμε μπροστά με αυτούς που αντέχουν, πιστεύουν, μπορούν ...»

είπε απευθυνόμενος στους εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν χθες στο κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου Μελισσίων για να παρακολουθήσουν τον απολογισμό που έκανε, για τα πεπραγμένα του 2ου έτους της θητείας του ως Δημάρχου Δήμου Πεντέλης.
«Οι κοινωνίες, πρόσθεσε, βγαίνουν από τις κρίσεις ΜΟΝΟ με καθαρούς, άξιους και ικανούς, που γίνονται ολοκαύτωμα για την υλοποίηση της αποστολή τους»
Με αίσθημα ευθύνης, ηθικής και πολιτικής υποχρέωσης προς τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν και τον εξουσιοδότησαν να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», ανέφερε τους στόχους που είχε θέσει για την λειτουργία  του Δήμου το 2012:
Την ολοκλήρωση του οικονομικού και λειτουργικού νοικοκυρέματος,
την εξασφάλιση άριστης καθημερινής λειτουργίας  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών,
την στήριξη του δικαιώματος των εργαζομένων για εργασία &
τη στήριξη της οικογένειας, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού και πολιτισμού και του πολίτη στις πόλεις μας, με γνώμονα τις κυρίαρχες και απαράβατες αρχές της Διοίκησης που είναι: Ανεξαρτησία, Λιτότητα στη Διοίκηση, Δίκαιο και Αξιοκρατία στη Λειτουργία, Διαφάνεια και Εντιμότητα, Εργατικότητα, Αγάπη για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον και πειθαρχημένη, ιεραρχημένη και στοχευμένη λειτουργία με  Έλεγχο και Διαδικασία.
Παρουσίασε το έργο της Διοίκησης διεξοδικά, με απολογισμό όλων των δράσεων κατά τη διάρκεια του 2012, βάσει της στρατηγικής  που υλοποιήθηκε ανά Διεύθυνση, Δημοτική Κοινότητα και Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μεσούσης της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Πατρίδας μας αλλά και η υφήλιος.
Ο Δήμαρχος  καταλήγοντας,  με εμφαντικό λόγο δήλωσε: «Φεύγουμε μπροστά με αυτούς που αντέχουν, πιστεύουν, μπορούν και θέλουν να στηρίξουν το αύριο των πόλεων μας, των ανθρώπων και του Δήμου, με διάθεση προσφοράς και μόνο. Ο δρόμος είναι μονόδρομος, ρήξη κάθετη και τέλος σε ότι και όσους έκαναν κακό στο τόπο μας. Αυτοί που θέλουν να αγωνιστούν απέναντι στα συμφέροντα, στον  κομματοκεντρισμό και τις ίντριγκες, η θέση τους είναι κοντά μας».


                     ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου