Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Π. Μούστρης:«Ο Δήμος δεν έχει κανένα Αθλητικό Σωματείο υπό την αιγίδα του»

Απάντηση στο ερώτημα  του Συνδυασμού η «Πεντέλη στο ύψος της», σε ότι αφορά ενδεχόμενη σχέση  του Αθλητικού Σωματείου της πόλης  «Τιτάνας Α.Ο», έδωσε με ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μούστρης
Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξη του Μ. Γραφάκου,  επικαλούμενη έντυπα που κυκλοφορεί ο εν λόγω Σύλλογος, στα οποία αναφέρονταν ότι «το Σωματείο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης», ζητούσε να μάθει αφενός ποια η συνεισφορά του Δήμου στο συγκεκριμένο Σωματείο, που να δικαιολογεί την αναφορά αυτή, & αφετέρου τι υποχρεώσεις απορρέουν για το Δήμο αλλά και ποιες παροχές προς τον «Τιτάνα Α.Ο », προσφέρει "η αιγίδα του Δήμου Πεντέλης;»
 Ο κ. Π. Μούστρης γνωστοποίησε τα εξής για το θέμα:

«Ο Δήμος δεν έχει κανένα Αθλητικό Σωματείο υπό την αιγίδα του, δεν έχει ουδεμία δέσμευση και δεν παρέχει καμία ιδιαίτερη διευκόλυνση σε οποιοδήποτε Σύλλογο.

Η Διοίκηση, ως οφείλει, ασκεί εποπτεία σε όλους τους Συλλόγους ή Σωματεία, που χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις και ευκολίες του Δήμου, μόνο για την ορθή χρησιμοποίησή τους και  την  τήρηση των κανόνων ευταξίας, καθαριότητας και ασφάλειας αυτών, για την εξυπηρέτηση  των πολιτών και την προαγωγή του Αθλητισμού και Πολιτισμού».

                                           ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου