Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Aύριο στις 8:30 π.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΕΙΚΟΣIΤΡΙΑ(23) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της  14ης τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής», που θα διεξαχθεί αύριο  Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 8:30 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια).
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για τη σύνταξη, κατάθεση και συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, αιτήσεων αναιρέσεων και αιτήσεων αναστολής εκτελέσεως καθώς και προσωρινών διατάξεων, κατά των υπ’ αριθμ. 1897/2013, 1957/2013 και 1958/2013 αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, επί αγωγών της εταιρείας “ΓΗΓΕΡΤΟΝ Α.Ε.” κατά του Δήμου Πεντέλης.
2. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για τη σύνταξη και κατάθεση ανακοπής, αναστολής εκτέλεσης και προσωρινής διάταξης, κατά της υπ’ αριθμ. 32718/2013 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, επί αιτήσεως των Μαρίας Τσουκλείδου, Δημητρίου Τσουκλείδη και λοιπών κατά του Δήμου Πεντέλης.
3. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για τη σύνταξη και κατάθεση ανακοπής, αναστολής εκτέλεσης και προσωρινής διάταξης, κατά της υπ’ αριθμ. 372/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ειδική διαδικασία απαλλοτριώσεων), επί αιτήσεως των Ελισάβετ Γεωργιάδου και λοιπών κατά του Δήμου Πεντέλης και λοιπών.
4. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του 24ου Β ΣΥΝΘ/Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της προσφυγής της Καπετσώνη Βασιλικής κατά της υπ’ αριθμ. 857/2006 απόφασης Προέδρου Κοινότητας Νέας Πεντέλης και κατά του Δήμου Πεντέλης.
5. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της αγωγής της εταιρείας “ALPHA GREEN” κατά του Δήμου Πεντέλης.
6. Εγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης, έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013 και συγκρότηση επιτροπής πρόχειρου διαγωνισμού, για την προμήθεια ακατέργαστου άλατος για τις ανάγκες του Δήμου Πεντέλης.
7. Εγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης, έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013 και συγκρότηση επιτροπής πρόχειρου διαγωνισμού, για την ασφάλιση αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Πεντέλης.
8. Εγκριση μελέτης και επιλογής διαδικασίας ανάθεσης του έργου : «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων τμήματος οδού Δελφών Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων» - Α.Μ. 27/2013 Τ.Υ.
9. Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή και του αναπληρωτή του για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων έτους 2013 του Δήμου Πεντέλης.
10. Έγκριση – ψήφιση διάθεσης διαφόρων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013, που αφορούν σε δαπάνες.
11. Έγκριση – ψήφιση διάθεσης διαφόρων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013, που αφορούν στην 12η Αναμόρφωση.
12. Έγκριση αντιλογισμού Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης έτους 2013.
13. Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής του Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων έτους 2013.
14. Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων στο Δήμο Πεντέλης και καθορισμός συντελεστή για το έτος 2014.
15.Επιβολή τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων στις περιοχές του Δήμου Πεντέλης όπου δεν ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων.
16. Επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Πεντέλης και καθορισμός τους για το έτος 2014.
17. Επιβολή και καθορισμός τελών διαφήμισης του Δήμου Πεντέλης για το έτος 2014.
18. Επιβολή και καθορισμός τελών καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Πεντέλης για το έτος 2014.
19. Εγκριση πίνακα αμοιβών – δαπανών του δικηγόρου Κοντογούρη Τριαντάφυλλου.
20. Εγκριση πίνακα αμοιβών – δαπανών της δικηγόρου Τσιούμα Μελίνας.
21. Εγκριση πίνακα αμοιβών – δαπανών της δικηγόρου Φωτοπούλου Αικατερίνης.
22. Εγκριση όρων διακήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης χώρου για
τοποθέτηση αυτόματων πωλητών στο κτίριο του Δημαρχείου Πεντέλης.
23. Εγκριση όρων διακήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης χώρου επιφανείας 861,50 τ.μ. με σκοπό τη λειτουργία παιδότοπου στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης.

                                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου