Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Το βρωμοχώρι που έγινε καθαροχώρι» στο 4ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων !!!


Tο θεατρικό δρώμενο «Το βρωμοχώρι που έγινε καθαροχώρι» παρουσίασαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων, σε εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μαθητών - γονέων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».
Προηγήθηκε ομιλία προς εκπαιδευτικούς και γονείς, αναφορικά  με τη λειτουργία του «Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» και στο θέμα της γονεϊκής εμπλοκής στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εισήγηση της κ. Δήμητρας Μπία, Αναπληρώτριας Υπευθύνου του ΚΠΕ Λαυρίου, με τίτλο «H αλληλεπίδραση γονέων και σχολείου στα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Προσχολική Αγωγή»(πατήστε επάνω στην υπογράμμιση για να την διαβάσετε).
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση πολλών και εκπληκτικών κατασκευών με επαναχρησιμοποίηση υλικών που έγιναν από τους μαθητές με τη βοήθεια των γονέων. 
Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συνεχάρη θερμά τόσο την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Ματθαία Τζελβελή όσο και τις εκπαιδευτικούς κ.κ.  Ειρήνη Μανταλόβα (επιμελήθηκε το θεατρικό δρώμενο) και Φωτεινή Μαγκαβέτσου(είχε την επιμέλεια της έκθεσης των κατασκευών με επαναχρησιμοποίηση υλικών).

                    ΠΗΓΗ:://perdipevath.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου