Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»: Εμείς δεν θα είμαστε εκεί !!!

Αντιδημοκρατική η Λογοδοσία, με ΑντιΛαϊκό περιεχόμενο
Η «ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», ο  δημοτικός συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ, δεν συμμετέχει και δεν νομιμοποιεί με την παρουσία του, την συγκέντρωση έναρξης της προεκλογικής περιόδου που οργανώνει σήμερα ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Στεργίου, και που ονομάζει παραπλανητικά, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ. Η αντιδημοκρατική μεθόδευση της διαδικασίας ουσιαστικά φιμώνει τον πολιτικό αντίλογο, και οδηγεί σε one man show, πολύ περισσότερο που οι θέσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις θέσεις ΟΛΩΝ των άλλων παρατάξεων.
Η σημερινή διοίκηση εφαρμόζει πλήρως, με «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» και ευλάβεια θρησκευτική, όπως σε κάθε ευκαιρία οι ίδιοι δηλώνουν άλλωστε, το σύνολο  της  κυβερνητικής πολιτικής η οποία αφορά την Τοπική Διοίκηση και λειτουργεί, όπως και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις  υπηρετώντας  αυτό το οικονομικό και πολιτικό σύστημα, που έφερε τα λαϊκά στρώματα στα όρια της εξαθλίωσης.  Σήμερα ο αντιλαϊκός και αποτυχημένος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αμφισβητείται δικαιώνοντας απόλυτα τις θέσεις μας. Καταρρίπτεται  έτσι πλήρως η προπαγάνδα περί ανεξάρτητων και ακομμάτιστων υποψήφιων και συνδυασμών αφού η εμπειρία απέδειξε περίτρανα ότι οι Δήμοι είναι το μακρύ χέρι του κράτους και πλήρως εξαρτημένοι  από εκείνα τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που καθορίζουν χρόνια τώρα την πολιτική που ασκείται στην Ελλάδα, μια πολιτική που ενώ ματώνει τους εργαζόμενους υπερ-συσσωρεύει πλούτο στα θησαυροφυλάκια του μεγάλου ιδιωτικού κεφαλαίου.
Η «ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», καταψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο όλη τη διαδικασία με την οποία διεξάγεται η σημερινή οπερέτα της ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ του Δημάρχου, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των 40 περίπου σελίδων της εισήγησης της δημοτικής αρχής περιστρέφεται στο πόσο καλός διαχειριστής είναι ο ίδιος και πόσο ανίκανοι διαχειριστές ήταν οι προηγούμενες διοικήσεις. 
Το γνωστό κόλπο της πόλωσης και του δίπολου που φυσικά θύματά του είναι οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες που επιχειρείται να αποπροσανατολιστούν για μια ακόμα φορά πέφτοντας στην παγίδα του… η τον έναν η τον άλλον. Το ίδιο έργο βλέπουμε και στην κεντρική πολιτική σκηνή με τα αποτελέσματα που όλοι σήμερα βιώνουμε.
Με τον τρόπο αυτό αποσιωπώνται έντεχνα τα μεγάλα καθημερινά και ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες σήμερα αφού όλοι και οι πρώην και οι νυν, υπηρετώντας την ίδια πολιτική ψηφίζουν και στηρίζουν  ότι επιτάσσουν τα μνημόνια ,τα μεσοπρόθεσμα  και ότι απορρέει από αυτά για τις εργασιακές σχέσεις, τους φόρους, τα δάνεια, τις επιτηρήσεις κλπ. Δηλαδή μια πολιτική που φορτώνει αρμοδιότητες στους Δήμους χωρίς αντίστοιχους πόρους, μια πολιτική που καταργεί κοινωνικές υπηρεσίες και που στερεί παροχές που μέχρι πριν λίγα χρόνια οι δήμοι έστω και κουτσουρεμένα μπορούσαν να προσφέρουν στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα.
Ο λαϊκισμός στην άσκηση πολιτικής της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης, περισσεύει, αφού οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές είναι: Ο εθελοντισμός (δηλαδή η απλήρωτη εργασία), οι χορηγοί, (μεγαλοεφοπλιστές  και άλλοι, άγνωστο με ποια πολιτικά ανταλλάγματα και δεσμεύσεις, κάνουν διάφορες δωρεές απαλλάσσοντας το κράτος από τις ευθύνες του αλλά και τους εαυτούς τους από την εφορία). 
Το κλείσιμο του νοσοκομείου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και η μεθοδευμένη παραχώρηση του στον Ιδιώτη, η ουσιαστική υποβάθμιση και το μελλοντικό κλείσιμο του ΦΛΕΜΙΓΚ έφεραν  απώλεια κλινών και υπηρεσιών υγείας που δεν μπορεί, όπως η καθημερινή εμπειρία αποδεικνύει, να καλυφτούν από το υπερφορτωμένο Σισμανόγλειο και αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί με  ένα τηλεοπτικό  καβγαδάκι μεταξύ Γεωργιάδη – Στεργίου για τα μάτια του κόσμου. 
Οι απώλειες για τους συνταξιούχους και τα διαρκώς πιο φτωχά λαϊκά στρώματα είναι πολλαπλάσιες και έχουν να κάνουν με την ίδια τους την ζωή. Όμως η.. ….νομιμοφροσύνη επεκράτησε, η …μεταρρύθμιση πέρασε.
Τίποτα καλό δεν μπορεί να υποσχεθεί ο κ. Στεργίου για το εγγύς η μακρύτερο μέλλον 
αλλά και κανείς από τους επίδοξους διαχειριστές στις προσεχείς εκλογές ακριβώς γιατί ΟΛΟΙ είναι προσδεμένοι στο αντιλαϊκό άρμα της διαχείρισης όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν ότι ενώ όλη η Ελλάδα λιμοκτονεί από τις αντιλαϊκές καπιταλιστικές πολιτικές, την ανεργία και την φτώχεια, ο Δήμος Πεντέλης θα αποτελέσει νησίδα ευτυχίας και ευμάρειας για τους κατοίκους μέσω μαγικών συνταγών, προγραμμάτων για μεγάλα έργα και χορηγιών από την φιλεύσπλαχνη Ε.Ε. Γυάλα προστασίας των Πεντελιωτών δεν υπάρχει. 
Αυτό θα πρέπει να καταλάβουν  οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία και να αψηφήσουν τα μεγάλα λόγια και τις χιλιοειπωμένες υποσχέσεις που θα ακουστούν και στον διαχειριστικό μονόλογο της Δημοτικής Αρχής  αλλά και τον επόμενο καιρό.
Και είναι διαχειριστικό μονόπρακτο γιατί η σωρεία αντιλαϊκών αποφάσεων που εισηγείται και υπερψηφίζει όχι μόνο η πλειοψηφία, αλλά και παρατάξεις της μειοψηφίας έχουν κοινό παρονομαστή. Να μην πειραχτεί το σύστημα, η ουσία της πολιτικής που έχουν μάθει να υπηρετούν.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και πολλούς άλλους ακόμη που φυσικά δεν χωράνε σε μια ανακοίνωση, η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, επέλεξε να ενημερώσει με αυτό τον τρόπο το λαό του Δήμου ΠΕΝΤΕΛΗΣ, και όχι να συμμετάσχει σε μια παρωδία δημοκρατικών δήθεν διαδικασιών, ενώ στην ουσία πρόκειται για παραπληροφόρηση και ανούσιες κοκορομαχίες διαχειριστικού περιεχομένου.

Με τέτοιες πολιτικές άσχετα ποιο είναι το όνομα του Δημάρχου και της Δημοτικής Παράταξης που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου, δεν πρόκειται να υπάρξουν λύσεις προς όφελος των εργαζόμενων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των λαϊκών οικογενειών. 
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΔΥΝΑΤΟ  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου