Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το «παλάτι» της Πεντέλης, η Εμπάθεια & ο προεκλογικός Λαϊκισμός

Δυστυχώς η εμπάθεια κάποιων μελών της αντιπολίτευσης  για το πρόσωπο του Δημάρχου, εκφράζεται πλέον για όλη τη  Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης και τους δημότες.
Διαπιστώνεται, σύμφωνα με  τελευταίο τους δημοσίευμα, ότι έχει  πειράξει πάρα πολύ κάποια μέλη της αντιπολίτευσης το «παλάτι» όπως λένε που δημιουργήθηκε στην Πεντέλη με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Θησέας» για να στεγάσει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, που μέχρι σήμερα στεγάζονταν (ΚΑΠΗ, γιατρός κ.λ.π.) σε μια προκατασκευασμένη αίθουσα διαστάσεων 5 Χ 5μ.
Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον που τους έπιασε λίγο καιρό πριν τις εκλογές για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης:
Τους γνωρίζουμε ότι, ο Δήμαρχος Στεργίου επί των ημερών του, έκανε δύο (2) βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο ένας συνολικού κόστους 60.000€ και ο δεύτερος συνολικού κόστους 90.000€. 
Τώρα πλέον εξυπηρετεί  και τα παιδιά  των άλλων Δημοτικών Κοινοτήτων, ώστε ΚΑΝΈΝΑ παιδί καμίας Δημοτικής Κοινότητας να είναι εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.
Αν θέλουν να προβληματιστούν για το καλό του τόπου ας μάθουν ότι:

 Το Κλειστό Γυμναστήριο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων  τύπου    Τ 10 β, κόστισε περίπου 5.000.000€,  εκ των οποίων τα 3.000.000 τα έδωσε η Διοίκηση Στεργίου για την αποπληρωμή  του έργου (2.500.000€ περίπου απλήρωτοι λογαριασμοί και 650.000€ επιβαρύνσεις για καθυστέρηση πληρωμών).
Το Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων κόστισε 3.000.000€ περίπου με έκπτωση (?????) 3%, εκ των οποίων το 1.000.000€ περίπου, το εξασφάλισε η Διοίκηση Στεργίου.
Τέλος ευτυχώς που δεν πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση  με έκπτωση πάλι 3% του έργου των ομβρίων ύψους περίπου 5.000.000,00 αλλά το έργο αυτό πραγματοποίησε η Περιφέρεια με έκπτωση 54%.
                                                               Αυτά προς το παρόν...
                                                 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου