Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησαν τα σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης

Ξεκίνησαν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης - παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη - τα σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης
Τα σεμινάρια υλοποιούνται δωρεάν, με πρωτοβουλία  του Δήμαρχου, σε συνεργασία με την κ. Αρετή ΓεωργοσοπούλουΚαθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών.
Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων έχει  θέμα την  Επικοινωνία και τις Διαπροσωπικές σχέσεις στην καθημερινότητα και θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες,  από 15-10-2013 έως 10-11-2013. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και θα έχουν διάρκεια δύο ώρες περίπου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι δύο επόμενοι κύκλοι των σεμιναρίων με θέμα: Διαχείριση Θύμου  και  Στρες και τρόποι αντιμετώπισης.

 Ο Δήμαρχος,  απευθύνοντας χαιρετισμό στους συμμετέχοντες  μίλησε για  την ανάγκη της ψυχολογικής υποστήριξης ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε αλλά και τη σημασία της επικοινωνίας στις σχέσεις των ανθρώπων.

Τόνισε δε ότι ήταν, είναι και θα είναι, πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τα προβλήματά του,  υλοποιώντας δράσεις που θα τον βοηθήσουν να αντεπεξέρχεται τις  δυσκολίες της καθημερινότητας.

                                              ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου