Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΦΩΝΟ(με λαθροχειρία), το ψήφισμα του Δ.Σ. Πεντέλης, για τη δολοφονία του Π. Φύσσα;

Λαϊκή Συσπείρωση:Η Ομοφωνία τους απηχεί την πολιτική μας Διαφωνία!
Η επιτροπή που συγκροτήθηκε από Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης, την 1/10/2013, προκειμένου να εκδώσει προκλητικά καθυστερημένα ψήφισμα για τη δολοφονία του Π. Φύσσα και να καταδικάσει τη φασιστική Χρυσή Αυγή, όχι μόνο εσκεμμένα απέκλεισε τη συμμετοχή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ από την επιτροπή, αλλά ταυτόχρονα στην ανακοίνωση που εξέδωσε διαπράττει και λαθροχειρία γράφοντας ότι πρόκειται για ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. Πεντέλης.
Η πρακτική αυτή απέναντι στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν μας εκπλήσσει, διότι η παρουσία εκπροσώπου μας στη συνεδρίαση θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τις παρατάξεις και τα κόμματα που τις στηρίζουν, διότι θα έπρεπε εκτός από τις γενικόλογες και νεφελώδεις καταδίκες που περιλαμβάνει το ψήφισμα απέναντι στο φασιστικό στήριγμα του μεγάλου κεφαλαίου που είναι η Χρυσή Αυγή, να πάρουν ξεκάθαρη στάση για την ουσία του προβλήματος και για τις πολιτικές ευθύνες των κομμάτων  που όλα αυτά χρόνια με τις πολιτικές τους εξέθρεψαν το φίδι του φασισμού. Για αυτό μας απέκλεισαν.
Τους θυμίζουμε πάντως, ότι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης
για τη δολοφονία του άνεργου εργάτη και καλλιτέχνη Π. Φύσσα στις φτωχογειτονιές του Πειραιά, από τη πρώτη στιγμή που έγινε το έγκλημα και όχι μόνο καταδίκασε αλλά κατέδειξε με ξεκάθαρο λόγο τον πραγματικό ρόλο του εγκληματικού βραχίονα του καπιταλισμού, τη ναζιστική φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Την καλύτερη απάντηση σε τέτοιες πρακτικές δίνει ο στίχος του ποιητή
Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον. 
(Φώντας Λάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου