Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τραμπούκικη επίθεση καταγγέλλει η δ.κ. «Πεντέλη Εν Δράσει»!

Η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει» καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν οι δημοτικοί της σύμβουλοι στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου από το γνωστό φασιστοειδές  Τάσο Χάλκο, ο οποίος προπηλάκισε μέσα στην αίθουσα του συμβουλίου τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Αντώνη Φειδοπιάστη, ενώ στην συνέχεια ακριβώς έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και κινήθηκε απειλητικά και κατά του δημοτικού συμβούλου Κώστα Τζουμάκα.
Καταγγέλλουμε επίσης την στάση της Προέδρου του Δ.Σ  κας Ευαγγελίας Μπουσίου, η οποία, για άλλη μια φορά, ούτε έβλεπε ούτε άκουγε τι σ
υνέβαινε στην αίθουσα, πάρα τις υποδείξεις του Αντώνη Φειδοπιάστη αλλά και συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Θεωρούμε δε συνένοχο στο όλο περιστατικό, τον Δήμαρχο κ. Στεργίου ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάζει αλλού.
Αδιάψευστος μάρτυρας οι κάμερες που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα.

Το συμβάν αυτό, που δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά συμβαίνει κατ επανάληψη τα τελευταία δύο χρόνια, φανερώνει την προσπάθεια «κάποιων» να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν την φωνή της αντιπολίτευσης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.
Η Πεντέλη Εν Δράσει καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και οι δημοτικοί της σύμβουλοι θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Καλούμε την πρόεδρο του ΔΣ κα Ευαγγελία Μπουσίου, να σταθεί στο ύψος του αξιώματος της και να λειτουργήσει ως πρόεδρος όλου του ΔΣ πράγμα που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Καλούμε τέλος τον Δήμαρχο κ. Στεργίου να σταματήσει να παίζει το ρόλο του …Πόντιου Πιλάτου και να πάψει επιτέλους να εκτρέφει και να συντηρεί με τη στάση του τέτοιου είδους φασιστοειδή υποκείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου