Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πρωτιά στο «Δημήτρης Κορώνης» για την Πεντέλη

Οι νεοφώτιστοι στις εθνικές κατηγορίες, παρότι αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των αγώνων, τερματίζοντας μάλιστα στην πρώτη θέση του τουρνουά που διοργάνωσε το Χαλάνδρι στην μνήμη του Δημήτρη Κορώνη.
 Την τελευταία ημέρα του τουρνουά η Πεντέλη ηττήθηκε από τον Παπάγο με 64-65, χάρη σε ένα εύστοχο buzzer beater τρίποντο του Μιχάλη Υφαντή. Ετσι λοιπόν υπήρξε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή ανάμεσα στην Πεντέλη, στον Παπάγο και στην Νίκη Αμαρουσίου.
Η πρώτη θέση καταλήφθηκε από την Πεντέλη χάρη στο goal average που είχε η ομάδα
Ξεχώρισαν από την Πεντέλη, οι Ροζολής και Χαρτοματσίδης επιθετικά, ενώ στην άμυνα πολλή δουλειά έκαναν οι Μανιάτης, Μάντζιος και Μπίγκος. Γενικά, η ομάδα έδειξε έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, παρουσιάζοντας «δεμένο» σύνολο.

Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν στην Πεντέλη από τη συμμετοχή της ομάδας τους στο τουρνουά του Γ.Σ. Χαλανδρίου, «Δημήτρης Κορώνης».

Οι διοικούντες με σχετική ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν το Χαλάνδρι για την πρόσκλησή του να πάρουν μέρος στο «Δημήτρης Κορώνης»: «Η διοίκηση της Α.Ε. Πεντέλης ευχαριστεί το Γ.Σ. Χαλανδρίου για την πρόσκληση στο τουρνουά και τη φιλοξενία. Ευχόμαστε το τουρνουά να γίνει θεσμός και να μας δίνει την ευκαιρία να μνημονεύουμε το Δημήτρη Κορώνη που λείπει σε όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου