Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«ΟΠΛΟ» της αστικής τάξης η «Χρυσή Αυγή»

                                                                         Προς Δήμαρχο δήμου Πεντέλης
         Πρόεδρο δημοτικού Συμβουλίου δήμου Πεντέλης
Κοιν. Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων Δημου Πεντέλης
Με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτώβρη και τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης, καλούμε την Δημοτική Αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο, να μην δώσει βήμα και να μην επιτρέψει την κατάθεση στεφάνου στους απογόνους και σημερινούς θαυμαστές των συνεργατών των Γερμανών ναζιστών και κατακτητών της πατρίδας μας.
Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι αντίθετη με το σύστημα αλλά είναι ένα από τα όπλα της αστικής τάξης. Είναι μέρος του συστήματος που έχει συνδέσεις και διασυνδέσεις με αντιδραστικούς θύλακες ,με το παρακράτος και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον υπόκοσμο στις διάφορες παραλλαγές του .Είναι αυτοί που στην βαθιά καπιταλιστική κρίση φορούν τη λαϊκή προβιά προκειμένου να ανακόψουν την αντίσταση και την ριζοσπαστικοποίηση του λαού.

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων φασιστικών προκλήσεων με ξυλοδαρμούς μεταναστών, δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας ,ερωτήσεις για παιδιά μεταναστών σε παιδικούς σταθμούς και άλλα.
Στις θέσεις ,στην δράση τους αξίζει ένα μόνο πράγμα!
Αποκάλυψη ,απομόνωση και περιθωριοποίηση .
Γι αυτό σας καλούμε να μην επιτρέψετε και με απόφαση σας, κάθε προσπάθεια βεβήλωσης του ηρωικού αντιφασιστικού αγώνα του Λαού μας από μέρους της Χρυσής Αυγής .Να μην προσβληθούν οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και οι αγωνιστικές αντιφασιστικές παραδόσεις του τόπου μας.
Εμπρός να παλέψουμε για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα για μας και τα παιδιά για όλον το λαό ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρησκεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου