Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Πλάνο ενεργειών & προτάσεων» Γραφάκου, για την Καλλιθέα Πεντέλης

«Απουσία του Δήμου στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Καλλιθέας Πεντέλης», διαπίστωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μανώλης Γραφάκος, επισκεπτόμενος χθες το πρωϊ την περιοχή. Οπως αναφέρει ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της» στο προσωπικό BLOG που διαθέτει, η επίσκεψη που πραγματοποίησε με φίλους κατοίκους της περιοχής, του έδωσε τη δυνατότητα να δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν.
Σε πρώτη δε φάση, προχώρησε στη καταγραφή των βασικών προβλημάτων που έχει η περιοχή ενώ σε λίγες μέρες θα επισκευτεί ξανά την Καλλιθέα Πεντέλης, ώστε να αποκτήσει μία πιό ολοκληρωμένη εικόνα για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.
Στη συνέχεια θα καταρτήσει μαζί με τους συνεργάτες του πλάνο ενεργειών και προτάσεων, με ιεράρχηση των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

«Η περιοχή, τονίζει ο κ. Μ. Γραφάκος, έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος του δασικού της πλούτου από τη φωτιά του 2009. Απαιτείται λοιπόν μια πιο οργανωμένη φοντίδα του φυσικού περιβάλλοντος, διαδικασία που όπως διαπίστωσα, έχει κινητοποιήσει τους κατοίκους που με δικά τους μέσα έχουν κάνει σημαντικές ενέργειες για την αποκατάσταση των εκτάσεων που έχουν καεί. Είναι εμφανής η απουσία του Δήμου και η ουσιαστική του συμπαράσταση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει σήμερα αρκετές δυνατότητες και ο νέος Δήμος διαθέτει πλέον τα μέσα να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών των περιοχών της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης, μέσα που δεν είχαν οι πρώην Δήμοι της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης.
Πιστεύω ότι με πρόγραμμα και σχέδιο μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και στην κατεύθυνση αυτή θα εργαστώ μαζί με τους συνεργάτες μου για όλες τις γειτονιές της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου