Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο Δήμος έχει καθαρή γλώσσα για το Δ.Σ Νέας Πεντέλης

Ο κ. Δημοσθένης Παπακωνταντίνου ατύχησε με τις δηλώσεις του. Φαίνεται ότι δεν έχει επαρκή πληροφόρηση για το θέμα. Ο Δήμος έχει καθαρή γλώσσα,έχει απόψεις και σταθερές θέσεις.
Π. Μούστρης
Η πολιτική του Δήμου είναι, κατ' αρχήν, κάθε Δημοτική Κοινότητα να έχει τα σχολεία της και όλες τις ευκολίες που της χρειάζονται,εάν αυτό είναι δυνατόν...
Δεν παραμένει απαθής στα προβλήματα.Υπολόγισε τον αριθμό των παιδιών που θα εγγραφούν σε κάθε σχολείο,έλαβε υπόψη του τη δυναμικότητα κάθε σχολείου, επιθεώρησε, από την άνοιξη, τα σχολεία της περιοχής, μαζί με το διευθυντή του σχολείου, μέτρησαν τις αποστάσεις από τα διάφορα σχολεία και κατέληξαν σε συμπεράσματα, τα οποία συζήτησαν με τον αρμόδιο διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ενημέρωσαν τους γονείς για τη δυνατότητα να γράψουν τα παιδιά τους στα όμορα σχολεία. Οι γονείς, όμως, κυρίως των βορειοδυτικών περιοχών, που βρίσκονται πλησιέστερα στα όμορα σχολεία, δεν θέλησαν ν' αξιοποιήσουν τη δυνατότητα και ζήτησαν από το δήμο επαύξηση της δυνατότητας του σχολείου τους, αίτημα στο οποίο ο δήμος ανταποκρίθηκε.

Όσον αφορά στην ίδρυση 2ου Δημοτικού Σχολείου, για να υλοποιηθεί μια τέτοια πρόταση χρειάζεται να προταθεί και η στέγη που θα εγκατασταθεί,πράγμα που δεν υπάρχει, προς το παρόν, εκτός από την κατασκευή του 2ου δημοτικού σχολείου ΔΚ Πεντέλης, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο,αυτό της χρηματοδότησης από την Εθνική Τράπεζα,λύση που θα συνδυασθεί,όταν υλοποιηθεί,με δρομολόγηση σχολικών λεωφορείων.Εάν μας ρωτούσατε θα ήσασταν ποιο ενημερωμένοι.
Εμείς τιμούμε τα χαρτοφυλάκιά μας και λειτουργούμε υπεύθυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου