Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συζήτηση για το «ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αύριο Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα  21η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, που επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης που μας πέρασε, κατόπιν αιτήματος του κ. Αναστασίου Καρατζή (Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης»),
Η νέα πρόσκληση σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου:
Σε ικανοποίηση του σχετικού (β) αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης» κου Καρατζή Αναστασίου, η προγραμματισμένη 21η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω των εκτάκτων πολιτικών συνθηκών - εξελίξεων, αναβάλλεται για την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 97 του ν.3463/2006 και 67 του ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που έχουν σταλεί με το (α) σχετικό.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Θέμα 1ο: Συζήτηση νυν «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)»
Θέμα 2ο: Παράταση περάτωσης του έργου «1. Προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος με στέγη Δημαρχείου Πεντέλης για τη δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης, Κέντρου Πρόνοιας,
2. Νομιμοποίηση ισογείου κτίσματος με στέγη σύμφωνα με το άρθρο 22 ΓΟΚ 85, 3. Ενίσχυση φέροντος οργανισμού».
Θέμα 3ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.
Θέμα 4ο: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από τέλος καθαριότητας του προαυλίου χώρου του Ι. Ν. Προφήτη Ηλία της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Πεντέλης.
Θέμα 5ο: Διαγραφή δόσεων από βεβαιωτικούς καταλόγους παράτασης ταφής αποχέτευσης, και Τ.Α.Π. (Δημοτικής Ενότητας Πεντέλης).
                                                              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                          ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                       ΜΠΟΥΣΙΟΥ-ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου