Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μ. Γραφάκος: «Σε εγκατάλειψη τα Μελίσσια» !

Ανοικτό διάλογο με τους κατοίκους των Μελισσίων για τα θέματα που απασχολούν τα Μελίσσια ξεκινάει ο συνδυασμός «Η Πεντέλη στο Ύψος της». Στα πλαίσια του διαλόγου ο Συνδυασμός θα δεχθεί και παρατηρήσεις των κατοίκων για την πορεία του στη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων την περίοδο 2007 - 2010.
Συγκεκριμένα από την 1/11/2012 μέχρι και την 31/3/2013 οι πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού (www.manolisgrafakos.gr), μπορούν να συμμετέχουν στο διάλογο συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Πεντέλης κ. Μανώλης Γραφάκος
σε συνέντευξή του στον τοπικό τύπο και με ανοικτή επιστολή του στους κατοίκους της πόλης, επισημαίνει την ανεπάρκεια της διοίκησης Στεργίου στα Μελίσσια, σημειώνοντας ότι τα Μελίσσια βρίσκονται σε εγκατάλειψη...

 «Κανένα έργο στην πόλη, προσθέτει, δεν έχει προωθηθεί, έχουν κλείσει κοινωνικές δομές, οι δημότες δεν εξυπηρετούνται, ο Δήμος έχει αποξενωθεί από τους πολίτες».
Σημειώνει δε, ότι  «λάθη αιρετών και πολιτών έφεραν τον κ. Στεργίου στη διοίκηση του Δήμου και τα Μελίσσια στην οπισθοδρόμηση, χαρακτηρίζοντας παράλληλα, χαμένη για την πόλη την παρούσα τετραετία».
Σε ότι αφορά το Συνδυασμό, τονισε ότι  «είναι δύναμη να επισημαίνεις τα λάθη σου και να προχωράς μπροστά, κάλεσε όμως και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο για τις δικές τους επιλογές».
Σε ότι αφορά το στόχο της παράταξής του, γνωστοποιεί πως είναι  «η δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας για την πόλη που θα δώσει τέλος στην αδράνεια και την οπισθοδρόμηση».
Τα θέματα της πόλης αντιμετωπίζονται, λέει, καλύτερα με ευρείες συνεργασίες και  γιαυτό  «θέτει ως βασικό του στόχο την επίτευξη τέτοιων συνεργασιών, αλλά και την κοινή αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων του Δήμου με τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης».
Τελειώνοντας, καλώ τους δημότες στη συγκέντρωσή που διοργανώνει ο Συνδυασμός μας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11.00 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων με θέμα: «Ξεκινάμε μια νέα αρχή, μαζί να δώσουμε τέλος στη χαμένη τετραετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου