Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Λύση» για το «Δάσος Παπαδημητρίου»

                ΝΑ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 0,50 (Πράσινο Ταμείο) ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΩΝ
Η Διοίκηση Στεργίου με την εισήγησή της η οποία έγινε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Οκτωβρίου 2012, πέτυχε να αποφασιστούν τα παρακάτω:
1. Πιστή τήρηση του Δασικού χαρακτήρα της περιοχής Κ.Χ. – ΑΛΣΟΣ (ΔΑΣΟΣ) σύμφωνα με το Π.Δ. της 11/6/2007 ΦΕΚ 290ααπ/6/7/2007.
2. Άμεση υλοποίηση της απαλλοτρίωσης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και με χρήματα που ήδη διατίθενται από τον κωδικό 0,50 (πράσινο ταμείο) με σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού και άνοιγμα σχετικού κωδικού. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απαλλοτρίωση, θα προχωρήσουμε με τη διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.
3. Απόρριψη της περίφραξης και απόδοση του χώρου σε κοινή χρήση των δημοτών αμέσως μετά την απαλλοτρίωση.

4. Μεταφορά των οικοδομικών γραμμών (κόκκινη γραμμή) στα όρια των περιτυπωμάτων των κτιρίων και άμεση προώθηση των ενεργειών για έκδοση σχετικού Διατάγματος.
5. Χρήση του χώρου των περιτυπωμάτων των κτιρίων του Νοσοκομείου μόνο για νοσηλευτικές μονάδες σύμφωνα με το Π.Δ. της 11/6/2007 ΦΕΚ 290ΑΑΠ/6/7/2007 και τον ισχύοντα Νέο Οικοδομικό Κανονισμό (ΝΟΚ) Νόμος 4067/2012.
6. Κατά τη διαδικασία αναγνώρισης δικαιούχου ο Δήμος να προσβάλει το ιδιοκτησιακό δικαίωμα των φερομένων ιδιοκτητών διεκδικώντας οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό δικαίωμα του ανήκει.
Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε τον αγώνα και δίνουμε λύσεις.
Το Περιβάλλον ανήκει στους Πολίτες.

                                       ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου