Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις από το «Κέντρο Ημέρας Μελισσίων»

                      Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Μελισσίων με την ανάπτυξη Πολυδύναμου Κέντρου Ημέρας Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κοινότητα σε κατοίκους του 5ου Ψυχιατρικού Τομέα», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται:
Α. να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση έργου (ορισμένης χρονικής διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης) για την κάλυψη θέσεων ως εξής:
1. Δύο (2) Ψυχιάτρους μερικής απασχόλησης με 3ετή εμπειρία στη Ψυχοκοινωνική αποκατάσταση καθώς και εμπειρία στην Πρωτοβάθμια Ψυχιατρική φροντίδα.
Β. να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας (ορισμένης χρονικής διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης) για την κάλυψη θέσεων ως εξής:

2. Έναν (1) Ψυχολόγο, πλήρους απασχόλησης με Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, 3ετή κλινική εμπειρία, εμπειρία στη ψυχοκοινωνική αποκατάσταση, ολοκληρωμένη ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση σε ατομική ή ομαδική θεραπεία.
3. Έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό, πλήρους απασχόλησης με 3ετή εμπειρία σε πλαίσιο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και εκπαίδευση σε ατομική ή ομαδική θεραπεία.
4. Έναν (1) Νοσηλευτή, πλήρους απασχόλησης με ειδικότητα ψυχιατρικού νοσηλευτή ή/και 5ετή εμπειρία σε ψυχιατρικό πλαίσιο.
5. Δύο (2) Επιστημονικούς γραμματείς, μερικής απασχόλησης με πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών, μονοετή εργασιακή εμπειρία ή εθελοντική εργασία σε πλαίσιο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, χρήση Η/Υ (κάτοχος πτυχίου ECDL, word, excel, PowerPoint)
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 2/10/2012 αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση, προσκομίζοντας την απόδειξη με εμπρόθεσμη κατάθεση:
Ε.Π.Α.Ψ.Υ.
Κέντρο Ημέρας Μελισσίων
Αγ. Ιωάννου 16, Μελίσσια
T.K.: 15127
Στο φάκελο θα πρέπει να υπάρχει η ένδειξη: Για το Έργο «Ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Μελισσίων με την ανάπτυξη Πολυδύναμου Κέντρου Ημέρας Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κοινότητα σε κατοίκους του 5ου Ψυχιατρικού Τομέα»
Μαρούσι, 11/9/2012
                                           Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                               Παναγιώτης Χονδρός


                     ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Για το Επιστημονικό Προσωπικό
(Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός, Νοσηλευτής)
- Ακαδημαϊκά προσόντα (Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Μεταπτυχιακές σπουδές, Άδεια άσκησης επαγγέλματος, κ.α.): 40%
- Επαγγελματική Εμπειρία στην Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση: 30%
- Επαγγελματική Εμπειρία στην Πρωτοβάθμια Ψυχιατρική φροντίδα: 10%
- Ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση: 20%

Για το Διοικητικό Προσωπικό
(Επιστημονική Γραμματεία)
- Ακαδημαϊκά προσόντα. (Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών): 40%
- Εργασιακή εμπειρία:10%
- Εθελοντική εργασία στην Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση: 20%
- Χρήση Η/Υ(πτυχίο ECDL, WORD, EXCEL, POWER POINT): 20%
- Γνώσεις ξένων γλωσσών (Αγγλικά): 10%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου