Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αιτήματα των διευθυντών σχολείων, κατέγραψε ο Δήμαρχος

           Στη συνάντησή του με τους εκπαιδευτικούς
Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης για την σχολική χρονιά 2012-2013.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και οι αρμόδιοι διευθυντές του Δήμου Πεντέλης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των διευθυντών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για το έργο που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο στα σχολεία κατά την θερινή περίοδο σε κάθε σχολικό συγκρότημα, ώστε να ξεκινήσει η νέα σχολική περίοδος χωρίς προβλήματα .
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στις παρεμβάσεις που έγιναν σε κάθε σχολείο, με ιδιαίτερη αναφορά στην πλήρη ανακαίνιση της αίθουσας του 5ου νηπιαγωγείου Μελισσίων, στην εγκατάσταση προκατασκευασμένης αίθουσας στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ν.Πεντέλης και στην αποκατάσταση και στεγανοποίηση της οροφής του σχολείου, καθώς και στην αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου, με καυστήρες φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Κοινότητες Μελισσίων και Ν.Πεντέλης.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης κατέγραψε τα αιτήματα των διευθυντών καθώς και διαδικαστικά θέματα για την έναρξη λειτουργίας των σχολείων και δρομολόγησε τις διαδικασίες για την άμεση επίλυση τους.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου