Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το "Παγκόσμιο Φαινόμενο" & ο "ΜΑΓΝΗΤΗΣ" του Μελισσιώτικου Λαού!!!

Μ. Γραφάκος: σε 20 μήνες θα αποτελεί παρελθόν κ. Στεργίου!
"Παρωδία" χαρακτήρισε τη λογοδοσία  του Δημάρχου Πεντέλης - Μελισσίων κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μανώλης Γραφάκος!!!
Ο  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πεντέλη στο Υψος της", ο οποίος ως πρώην δήμαρχος Μελισσίων δεν αισθάνθηκε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ την ανάγκη  να λογοδοτήσει στο λαό που τον είχε εκλέξει(αν και διοικούσε το Δήμο επί τριετία μη έχοντας ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!), ασκεί δριμεία κριτική στο νυν Δήμαρχο που λογοδότησε, όπως κι αν λογοδότησε!
Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" που κρυβόταν επι τρια συναπτά έτη (ακόμα κι από σκιά του)& "λογοδότησε" ΜΟΝΟ μία φορά και εκείνη στα μέλη & τους φίλους της παράταξής του(χωρίς να δεχθεί να υποστεί ΟΥΤΕ από αυτούς, την βάσανο των ερωτήσεων για τα ΕΡΓΑ & τις ΗΜΕΡΕΣ του!), ξιφουλκεί τώρα εναντίον του Δ. Στεργίου!!!
Θα αναρωτηθείτε και δικαίως: ΜΑ είναι δυνατόν να έχει πυθμένα το θράσος του ανδρός που επί τρία χρόνια περιφρονούσε τόσο ξεδιάντροπα το λαό των Μελισσίων, αφήνοντάς τον στο σκοτάδι για ποιό λόγο παρέμενε γαντζωμένος στην πολυθρόνα του δημάρχου, ενώ του είχαν κουνήσει "μαντηλάκι" ήδη έξι δημοτικοί του σύμβουλοι και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποσείρει τη στήριξη που του παρείχε στις εκλογές;
Το ανεξάντλητο "πολιτικό" και ΟΧΙ μόνον θράσος του, έφτασε μάλιστα στο σημείο να αποδώσει τη "μικρή" παρουσία πολιτών στη διαδικασία - Ακουσον - Ακουσον - που νομίζετε;
"Στην εμπαθή στάση του κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη,  απέναντι στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων"!!!
Ποιο συμπέρασμα εξήγαγε αυτό το τεράστιο "Πολιτικό Μέγεθος" που ακούει στο όνομα ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ; 
"Η στάση αυτή όχι μόνο δεν πείθει τους πολίτες, αλλά τους απωθεί από τα κοινά"!!!
Ο "ΜΑΓΝΗΤΗΣ" του Μελισσιώτικου Λαού Μ. Γραφάκος χαρακτήρισε για πολλοστή φορά "παλαιοκομματικό τον τρόπο που πορεύεται ο κ. Στεργίου", ενω σε ότι αφορά αυτήν καθ αυτήν την ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ, είπε τα εξής ενδιαφέροντα:

"Ρεβανσισμός, ψέματα και υπερβολές, στήσιμο διαδικασίας ώστε να μην ακουστούν διαφορετικές απόψεις, φθηνοί εξυπνακισμοί που δεν αξίζουν καν σχολιασμό, υποσχέσεις για το μέλλον και ανύπαρκτο έργο... Το χειρότερο όλων όμως ήταν η φιέστα φαραωνικού τύπου για να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του, ο οποίος σε ένα παραλήρημα μεγαλομανίας χαρακτήρισε τον εαυτό του "παγκόσμιο φαινόμενο"!!!
Η πολίτες όμως έδωσαν απάντηση στον κ. Στεργίου. Τον αγνόησαν και του γύρισαν για ακόμα μια φορά την πλάτη. Ελπίζουμε να το κατάλαβε.
Είναι προφανές ότι ο κ. Στεργίου σε 20 μήνες θα αποτελεί παρελθόν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, με βασικό μας μέλημα την ανάδειξη μεγάλων θεμάτων της πόλης και τη διαμόρφωση ενός προγράμματος για το Δήμο μας που θα μπορέσει να υλοποιηθεί και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας".

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ομιλία Μανώλη Γραφάκου(πατήστε επάνω για να τη διαβάσετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου