Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν ... "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ"!

Μια παράσταση με άρωμα Λατινικής Αμερικής, διοργάνωσε το χορευτικό τμήμα Latin του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.
Στο κατάμεστο θέατρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, ήχοι και χρώματα της γειτονιάς του κόσμου, μας πήραν από το χέρι σε ένα ταξίδι με ζωντανή μουσική, ισπανόφωνα τραγούδια και απίθανους χορευτές. Η Salsa συνάντησε το Flamenco, mambo, rumba και το αργεντίνικο Tango μπλέχτηκε με το passo doble και Cha cha cha.
Η παράσταση σηματοδότησε την έναρξη της νέας περιόδου, με τον καταξιωμένο δάσκαλο
Πάνο Ξυλά.
Τα μαθήματα ξεκινούν Δευτέρα 24/9 στις 20:00.
 
Στην έναρξη της παράστασης ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε την υπεύθυνη του τμήματος χορού κ. Βέρα Μελίδου και όλους τους συνεργάτες της για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι το έργο τους.
Ο χορός είναι έκφραση των συναισθημάτων του ανθρώπου. Οι άνθρωποι βρίσκονται παντού, έτσι και ο χορός. Ο άνθρωπος χόρεψε μπροστά στην φωτιά για να εξευμενίσει τους φόβους του, για να εκφράσει την χαρά του ή την λύπη. Απλές καθημερινές στιγμές που μέσα από το πρίσμα των συναισθημάτων παίρνουν ζωή και γίνονται χορός...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου