Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και όλα τα στελέχη της Διοίκησης υποδέχθηκαν τους μικρούς μαθητές, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 το πρωί.
Κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην σταδιακή έλευση των παιδιών, μέχρι να απορροφηθούν όλα τα παιδιά του Δήμου, σύμφωνα με τη δέσμευση του Δημάρχου Πεντέλης.
Οι πρώτες ημέρες είναι ημέρες προσαρμογής για τα παιδιά και ομαλοποίησης της λειτουργίας των σταθμών.
Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω έλλειψης του απαιτούμενου προσωπικού από την ολιγωρούσα κυβέρνηση, διοίκηση και εργαζόμενοι υπερέβαλαν εαυτούς ώστε να υποδεχτούν τα παιδιά και να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες επισκευές και παρεμβάσεις στους παιδικούς σταθμούς, ώστε να είναι απολύτως λειτουργικοί και να παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια σε μαθητές και δασκάλους.

«Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού» ήταν η δέσμευση του Δημάρχου και η δημιουργία του νέου 2ου Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, αποτελεί τρανή απόδειξη λόγων και έργων.
Επ’ευκαιρία, θα είναι τιμή μας η παρουσία σας στα εγκαίνια του 2ου Παιδικού Σταθμού της Δ.Κ. Πεντέλης, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9 ώρα 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου