Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η αγορά του οικοπέδου του ΤΠ&Δ

«Ο Στεργίου μιλάει με έργα και ακόμα είναι στην αρχή»
Με χρήματα του Πράσινου Τέλους (0,50) που ο Μελισσιώτης καταθέτει κάθε μήνα, αγοράστηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οικόπεδο προ του Κολυμβητηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, εκτάσεως 1.640,77 τ.μ. και υπογράφηκε το σχετικό συμβόλαιο σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16.00.
• Τα χρήματα του πράσινου τέλους 2.500.000€ περίπου που εισπράχθηκαν την προηγούμενη τετραετία που πήγαν?
• Σε ποια τράπεζα γης κατατέθηκαν?
• Για ποιο σκοπό δαπανήθηκαν?
• Δεν θα πρέπει να μάθει ο Μελισσιώτης που περιμένει την αξιοποίησή τους, που βλέπει την Πλατεία Πόγκα να μην είναι ακόμη δικιά του, αν και για το σκοπό αυτό πάρθηκε δάνειο και εισπράχθηκε από αυτόν Πράσινο Τέλος?
• Μήπως πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να απαιτούμε από τις εκάστοτε Εξουσίες σε όλα τα επίπεδα, να υπηρετούν ακριβώς τις εντολές της Κοινωνίας που τις εκλέγει και αν δε το πράττουν να λογοδοτούν?
Σε μια περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης Εθνικά και παγκόσμια, κατά την οποία δημόσιοι χώροι εκποιούνται για την επιβίωση, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, αποτελεί λαμπρή εξαίρεση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάνοντας το αυτονόητο, εκτελώντας την εντολή των δημοτών του. ‘Έχει επενδύσει σε Αρχές, Αξίες και στον Άνθρωπο και τις τηρεί με ευλαβική συνέπεια.

Με την σκέψη μπροστά, η Διοίκηση Στεργίου δηλώνει με την ευκαιρία της αγοράς αυτού του νέου οικοπέδου-ΠΑΡΚΟΥ έναντι του Κολυμβητηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων ότι, θα συνεχίσει τον αγώνα για αξιοποίηση των χρημάτων του Μελισσιώτη σύμφωνα με τις εντολές του, για την ανάπτυξη της πράσινης προαστιακής εικόνας της πόλης των Μελισσίων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με βάση τις Αρχές του Συνδυασμού μας
«Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» και σε πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων του προγράμματος μας, προς όφελος των δημοτών- πολιτών του Δήμου Πεντέλης που υπηρετούμε.
Και σε πολλά άλλα τέτοια με υγεία!

                                        Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης
                                                 Δήμαρχος Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου