Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Γοήτευσε ο Λουκιανός στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Μια τέτοια νύχτα με φεγγάρι ... στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και οι θεατές ένωσαν την φωνή τους και με τα τραγούδια τους είπαν NAI στην ποιοτική ψυχαγωγία.
Το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Λουκιανός βασίστηκε κυρίως σε δικά του τραγούδια, σε μια αναδρομή στην 35χρονη πορεία του. Αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια του Λουκιανού από την «Πόλη μας», την «Κόκκινη Κλωστή», τα «Μικροαστικά», το «Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόυ», τα «Τραγούδια για κακά παιδιά», τη «Χαμηλή Πτήση» κλπ.
Μαζί του το συγκρότημα “ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΦΑΣΑΡΙΑ” σε τραγούδια COUNTRY και WESTERN με τις δυο κόρες του, Γιασεμί και Μαρία.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, καλωσόρισε τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους, απαραίτητη στις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Παράλληλα προσκάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις συμπαράστασης στους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες μας.
Προσπάθεια που προσωπικά στηρίζει ο Δήμαρχος με τον αγώνα του, τις πρωτοβουλίες του για τις σχετικές χορηγίες και την ενεργή συμμετοχή του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε:
-Την μηνιαία διανομή δεμάτων στους απόρους την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 στην Κοινωνική Εστία του Δήμου, καθώς και
-Την συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους απόρους μαθητές, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 το πρωί, στις κεντρικές πλατείες και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Τέλος ανακοίνωσε τη πραγματοποίηση ενός μεγάλου στόχου και προσωπικής του δέσμευσης, τον 2ο Βρεφονηπιακό σταθμό της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, του οποίου τα εγκαίνια είναι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου