Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σε 68 άπορα παιδιά, τα χρήματα από το "Κληροδότημα Καλαμβόκη"

Σε 68 άπορα παιδιά ηλικίας μέχρι και 10 ετών της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων διένειμε το ποσόν των 16.072,48 € από το "Κληροδότημα Καλαμβόκη" ,  ο Δήμαρχος Πεντέλης  και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κληροδοτήματος κ. Δημήτριος Στεργίου -Καψάλης, μαζί με τα άλλα μέλη της Επιτροπής. 
Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου  παρουσία της Επιτροπής Διαχείρισης του Κληροδοτήματος, οι γονείς των απόρων παιδιών της Δημοτικής Κοινότητος Μελισσίων, παρέλαβαν τις επιταγές για ένδυση και υπόδηση γα το έτος 2011.
Στη μνήμη του Κων/νου Καλαμβόκη τελέστηκε τρισάγιο και στην συνέχεια ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους δικαιούχους γονείς του κληροδοτήματος, ότι οι επιταγές αυτές αφορούσαν τα έσοδα του κληροδοτήματος από το ενοίκιο του Δημαρχείου για το έτος 2011.

Τους διαβεβαίωσε δε, ότι κάθε χρόνο θα τους χορηγείται το βοήθημα αυτό, όπως και ανάλογο βοήθημα ως προίκα, δόθηκε σε 10 άπορες και ορφανές κοπέλες των Μελισσίων, σύμφωνα με την διαθήκη του Κων/νου Καλαμβόκη.
"Η περίοδος κατά την οποία η προηγούμενη διοίκηση δεν κατέθετε τα ενοίκια του κτιρίου του Δημαρχείου, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, είπε χαρακτηριστικά. Ο Σεβασμός στη βούληση του διαθέτη Κων/νου Καλαμβόκη, είναι ηθικό καθήκον. Η Ανθρωπιά επιβάλλεται να παραμείνει ως η πιο σταθερή μας Αξία.  Ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι υποχρέωση μας στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου