Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ακραία επικίνδυνο φαινόμενο η υποκατάσταση του Κράτους

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με αφορμή ακραία γεγονότα που όλοι είδαμε στην τηλεόραση, όπου ομάδες οπαδών πολιτικού κόμματος (της Χρυσής Αυγής) με συμμετοχή βουλευτών του ίδιου κόμματος αναλαμβάνουν να κάνουν γυαλιά καρφιά πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών στη διάρκεια εμποροπανήγυρης, θέλουμε να επισημάνουμε, αφού προφανώς καταδικάσουμε απερίφραστα τα γεγονότα, ότι χρέος όλων, ιδιαιτέρα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε και που έρχονται, είναι να διαφυλάξουμε και να στηρίξουμε το ρόλo της συντεταγμένης Πολιτείας.
Να τον αλλάξουμε, αν πρέπει, μέσα όμως από θεσμούς και νομιμότητα και όχι ο κάθε ένας και μάλιστα αμφίβολων κινήτρων να παίρνει το νομό στα χεριά του
Μην κάνει το λάθος ο πολίτης, όσο και δικαιολογημένα αγανακτισμένος να είναι, να ανεχθεί επικίνδυνες συμπεριφορές αυτοδικίας. 
Οι μέρες είναι πονηρές και ο εχθρός παραμονεύει
Εμείς, οι έχοντες την ευθύνη στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει το συγκεκριμένο συμβάν να μας αφήσει αδιάφορους. Σε γειτονικό δήμο συνέβη.
Τα του οίκου του ο κάθε δήμος μπορεί να τα ρυθμίσει.



Η εμποροπανήγυρη και η εγκατάσταση των μικροπωλητών πραγματοποιείται με την έγκριση της οικείας Δημοτικής Αρχής η οποία και μόνη έχει την ευθύνη λειτουργίας της.
Καμιά ανάλογη παρέμβαση στο δήμο μας δεν είναι ανεκτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου