Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στην Πεντέλη

Για πρώτη φορά διεξήχθη στο Δήμο Πεντέλης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων και Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών. Ο Δήμος Πεντέλης που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Βασίλη Μπούρα και Δημήτρη Αποστολάκο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τους αγώνες, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
Τη διοργάνωση αγκάλιασαν όλοι οι δημότες, οι οποίοι ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αθλητές που προκρίθηκαν από 350 σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Περίπου διακόσια πενήντα αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, με πολύ προπόνηση και πειθαρχία συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011 και μας εντυπωσίασαν με την τεχνική τους, καθώς το καράτε αναπτύσσει όχι μόνο το σώμα αλλά το μυαλό και το χαρακτήρα.
Αθλητές που έχουν ενστερνιστεί τα βασικά συστατικά του παραδοσιακού Καράτε, τον σεβασμό, την ταπεινότητα την αυτοπειθαρχία και την ευγένεια.


Το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, υποδέχθηκαν στην αθλητική διοργάνωση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Χρήστος Μπουλούμπασης , ο Γ.Γραμ. κ. Εμμανουήλ Δημητριάδης  και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. ΑνδρέαςΠαπαδημητρόπουλος . Ο Δήμαρχος αισθανόμενος ιδιαίτερη ικανοποίηση που βρισκόταν σε έναν οικείο χώρο, ως αθλητής και προπονητής Ιππασίας για πολλές δεκαετίες, ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες. Στη συνέχεια έκανε απονομή μεταλλείων στους αθλητές.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την συμπαράστασή του και την άρτια διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, απένειμε δε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και στον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Βασίλη Μπούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου