Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κοντά στην απόκτηση του Στ. Τζιωρτζόπουλου, ο ΑΟΜ!

Το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου προσπαθεί να κάνει η διοίκηση των Μελισσίων, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, θα ολοκληρωθεί σύντομα, με τον 33χρονο άσο να απαντά θετικά στην πρόταση της ομάδας των Βορείων προαστίων.
Το μεγάλο ατού των Μελισσιωτών είναι ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι κάτοικος Μελισσίων και θα έχει την ευκαιρία έπειτα από 14 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες να παίξει για την ομάδα της περιοχής του. Το βάρος μπορεί να έχει πέσει στην περίπτωση του Τζιωρτζόπουλου, όμως τα Μελίσσια θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού και ενός χαφ.
Φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γαλατσίου

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται και τα Μελίσσια γνώρισαν φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γαλατσίου, που αγωνίζεται στο Α' τοπικό της Αττικής, με 2-1 (10/09), σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Παναγιωτάρας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του 7 βασικά στελέχη λόγω τραυματισμού.
Αυτό ήταν το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και γνώρισαν δίκαι την ήττα. Η ομάδα των Βορείων προαστίων παρουσία λίγου κόσμου στις εξέδρες έδειξε ασύνδετη, τα λάθη ήταν αρκετά και δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Το γκολ των Μελισσίων πέτυχε ο Πλεξίδας, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με αμφισβητούμενο για οφσάιντ τέρμα στο 75'.
Η σύνθεση των Μελισσίων: Νικολάου (70' Πηρένης), Αντωνόπουλος, Μανδύλης, Τριανταφύλλου, Παπαϊωάννου, Ιατρού, Κωνσταντόπουλος, Μπεκατώρος, Τσόνγκας, Πλεξίδας, Ατσάλης.
Επόμενο φιλικό είναι εκείνο απέναντι στους Νέους του Εθνικού Αστέρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου