Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παράνομη χαρακτήρισε η ΕΕΤΤ, την κεραία κινητής τηλεφωνίας


Καρποφόρησε ο αγώνας των Μελισσιωτών & του Δημάρχου
Η παρέμβαση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων με συμπαραστάτη το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, προς την Πολεοδομία και όλους τους αρμόδιους φορείς με σκοπό την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας καρποφόρησε. Με απόφαση της η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ, χαρακτηρίζει ΠΑΡΑΝΟΜΗ (χωρίς άδεια εγκατάστασης) την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε ακίνητο στη συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη, Δ. Γούναρη και Σοράνογλου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
Η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης έχει ήδη ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ότι εντός 5 ημερών εάν δεν απομακρυνθεί η κεραία, θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την απομάκρυνση της.

Ο Δήμαρχος τηρώντας τις δεσμεύσεις του ζητά την άμεση κατεδάφιση ΟΛΩΝ των παράνομων (χωρίς άδεια) κεραιών κινητής τηλεφωνίας και καλεί την Πολιτεία να ελέγξει την ασύδοτη δράση των εταιρειών, να προασπίσει τη δημόσια υγεία ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ένα σύγχρονο και αυστηρό Νομικό πλαίσιο και δημιουργώντας ένα πάρκο νομίμων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟY ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου