Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μελισσιώτες απαίτησαν ξήλωμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Την έμπρακτη συμπαράστασή του στο δίκαιο αίτημα των πολιτών για το ξήλωμα κεραιών κινητής τηλεφωνίας, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, δηλώνοντας "ΠΑΡΩΝ" το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου  σε διαμαρτυρία κατοίκων που πραγματοποιήθηκε επί της οδού Π. Τσαλδάρη στα Μελίσσια.
Οι πολίτες απαίτησαν την αφαίρεση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε σε νεοαναγερθείσα οικοδομή που κατασκευάστηκε στο τετράγωνο Σοράνογλου - Πλαστήρα -Τσαλδάρη
 και Γούναρη.
Ο Δήμαρχος αφού ενημέρωσε τους κατοίκους για τους αγώνες που δίνει επί σειρά ετών για το ξήλωμα των κεραιών, έχοντας ως αποτέλεσμα στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης να έχει απομείνει μόνο μία, τόνισε τα εξής:
 «στόχος μας είναι τόσο στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης όσο και στα Μελίσσια, που δυστυχώς οι περισσότερες κεραίες φέρονται να είναι «νόμιμες», να τις αφαιρέσουμε όλες.
Θέλουμε την υγεία των παιδιών μας, πάρκα σε όλες τις γειτονιές και όχι ... δάση από κεραίες.»
Τόνισε επίσης ότι έχουν δρομολογηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες εκ μέρους του Δήμου σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα της περιοχής για την αφαίρεση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Όσον αφορά στην ένσταση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που θα συζητηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί στην Πολεοδομία της Αγ. Παρασκευής, θα παραστεί ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης και η τεχνική υπηρεσία μαζί με την επιτροπή αγώνα των κατοίκων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
                          26/9/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου