Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Aγιασμός στο Νεοπεντελικό Αθλητικό Ομιλο Μπάσκετ

Παρουσία του Δημαρχου κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Πεντέλης, ο Αγιασμός στο Νεοπεντελικό Αθλητικό Ομιλο (Ν.Α.Ο.Μ), για την έναρξη της αθλητικής περιόδου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πέρα από τους αθλητές και των τριών τμημάτων (παιδικό, εφηβικό και ανδρών), προπονητές, όλοι οι παράγοντες της ομάδας καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, φίλοι και συγγενείς των αθλητών.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους αθλητές καλή χρονιά, να είναι γεροί χωρίς κανένα ατύχημα, μόνο επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους ζωή. 
 

« Βρισκόσαστε, είπε, σε μια νέα αφετηρία. Αφετηρία χρονιάς, αφετηρία στόχων. Η αφετηρία σηματοδοτεί δυο κυρίαρχα συναισθήματα: Την ελπίδα για τη νίκη και την επιτυχία και το συναγερμό των δυνάμεων. Καταλαβαίνω απόλυτα τα συναισθήματα σας, γιατί στην ίδια αφετηρία βρισκόμουν χρόνια τώρα ως αθλητής και θα είμαι κοντά σας για να στηρίξω την προσπάθεια σας» επεσήμανε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, προς τους αθλητές του Νεοπεντελικού Αθλητικού Ομίλου Μπάσκετ – Ν.Α.Ο.Μ κατά την διάρκεια του Αγιασμού για την έναρξη της αθλητικής περιόδου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου