Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταμορφώθηκε σε Ν.Π. Συλλόγων, το Πολιτιστικό !!!

Απ. Μόσχος: "Τίτλοι τέλους" για το Πολιτιστικό Κέντρο
Σε μια θλιβερή συνεδρίαση, για τις απαιτήσεις και την ποιότητα που σηματοδοτεί η παρουσία της διοίκησης ενός Ν.Π. υπεύθυνο για τον αθλητισμό και το πολιτισμό, η λειτουργία του πολιτιστικού κέντρου Μελισσίων - Πεντέλης με τα τόσα τμήματα και δραστηριότητες έλαβε τέλος.
Σε μια συνεδρίαση οπου κάνεις εκ των Συμβούλων της αντιπολίτευσης δεν γνώριζε, αφού η Διοίκηση το πιο σοβαρό θέμα, που αφορούσε την ανάθεση των τμημάτων του πολιτιστικού κέντρου σε σωματεία, φρόντισε να το φέρει Εκτός Ημερήσιας Διάταξης χωρίς εισήγηση, χωρίς επικοινωνία, χωρίς διάλογο προγενέστερο, για να αναπτύξει κάνεις τις απόψεις της παράταξης του, το Ν.Π μεταμορφώθηκε σε Ν.Π Συλλόγων.
Δεν έχουμε κάτι με τους συλλόγους και το έργο που επιτελούν τόσα χρόνια. Άλλωστε επί τόσα χρόνια και η συνεργασία μας ήτανε ιδιαίτερα εποικοδομητική. Θεωρούμε όμως ότι το Πολιτιστικό Κέντρο πρέπει να είναι το στρατηγείο διαχείρισης και λειτουργίας των τμημάτων που είχε.

Ενδεχομένως όχι όλων άλλα τουλάχιστον των πιο μαζικών σε συμμετοχή, (παραδοσιακών χορών- ΛΑΤΙΝ- θεατρικό κτλ).
Όμως με αυτήν την απόφαση τα τμήματα αυτά δίνονται σε σωματεία του Δήμου μας και πλέον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ δεν υφίσταται. Έτσι έρχεται η νέα διοίκηση να αποτελειώσει ότι είχε απομείνει από αυτό που άφησε η προηγούμενη.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
Μέλος της "Ανθρώπινης Πολιτείας"
Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου