Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, η Διοίκηση του Δήμου

Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ:
«Εύχομαι με τη λεβεντιά σας και τον αγώνα σας να δώσετε
 άλλη προοπτική και στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας»
Σε χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι τελετές αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου σ΄ όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Πεντέλης. Με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων για τον καθιερωμένο αγιασμό.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης παραβρέθηκε στη τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, στο Γενικό Λύκειο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και στο Γυμνάσιο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης. Στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά, ανέφερε ότι θα είναι δίπλα στον αγώνα τους, σε μια δύσκολη χρονιά που βιώνουμε όλοι και τους θύμισε ότι με συζήτηση και συνεργασία λύνονται τα προβλήματα.
Η Διοίκηση στάθηκε κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τη σχολική κοινότητα. Ήδη, έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της διαβίωσης των μαθητών μέσα στο σχολείο. Η Διοίκηση προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τις συνθήκες τόσο για τους διδάσκοντες όσο και για τα παιδιά μας.
Αντίστοιχες τελετές πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης στις οποίες παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι σχολικών πολιτιστικών και αθλητικών φορέων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου