Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κλιμάκιο της «Ανθρώπινης Πολιτείας» στο 414 Σ.Ν.

        Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία Μονάδας Στήριξης
              ατόμων εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες
 Τετραμελές κλιμάκιο της «Ανθρώπινης Πολιτείας» αποτελούμενο από τον επικεφαλής Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, το Δημοτικό Σύμβουλο Μελισσίων Β. Κωστόπουλο, τον Κοινοτικό Σύμβουλο Πεντέλης Σπ. Ξάφη και το μέλος του συνδυασμού Π. Μαντέλα επισκέφθηκαν στις 14/9 τον Διοικητή του 414 Ειδικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία Μονάδας Στήριξης ατόμων εξαρτημένων από ναρκωτικές ουσίες σε εφαρμογή πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ΜΜΕ.
Ο κ. Διοικητής άριστος γνώστης του θέματος καθώς έχει την ειδικότητα του ψυχιάτρου, μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση ενημέρωσε το κλιμάκιο του συνδυασμού μας για το θέμα.

Από τη μεριά μας μεταφέρθηκαν και εκφράστηκαν οι ανησυχίες των συμπολιτών μας της περιοχής για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν και τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν γι’ αυτούς και την περιοχή από τη λειτουργία μιας τέτοιας μονάδας.
Ο κ. Διοικητής μας πληροφόρησε ότι προς το παρόν το νοσοκομείο δεν έχει καμιά ενημέρωση για λειτουργία τέτοιας μονάδας και ως εκ τούτου μπορεί να μη λειτουργήσει. Σε περίπτωση λειτουργίας της όμως μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι ελεγχόμενη και θα ληφθούν όλα τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και θα καταξιώνουν την κοινωνική της προσφορά.

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
"ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου