Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς για το «Χαμόγελο του παιδιού» διοργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι Κυκλαδιτών τα «Κυκλαδονήσια» και Κρητών « Η Αρετούσα», το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, την οποία "αγκάλιασε" πλήθος πολιτών.
Από νωρίς το απόγευμα μια ζεστή αγκαλιά ανθρώπων περίμενε τους προσερχομένους, μαζί με τον Κώστα Γιαννόπουλο τον πατέρα του οραματιστή του συλλόγου, του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου, ο οποίος θέλησε μόνο το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων των παιδιών.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία των δημοτών και συλλόγων επεσήμανε μεταξύ άλλων:
«θα πρέπει όλοι οι πολίτες να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας. Ιδιαίτερα σήμερα, όπου το σύστημα πρόνοιας απαιτείται να ισχυροποιηθεί.»
Παραδοσιακά χορευτικά σχήματα και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν την εκδήλωση, ενώ στο χώρο υπήρχε μικρή αγορά με παραδοσιακά προϊόντα, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου