Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Nέα «δυναμική» αντίδραση του «Στρατάρχη» Δημάρχου για τις συγχωνεύσεις...

Απέστειλε & 2η επιστολή στο υπ. Παιδείας!!!
Κύριε Υπουργέ, Να σας συγχαρούμε για την τοποθέτησή σας στη θέση του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων και με την ευκαιρία να σας θέσουμε υπόψη το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Δήμο μας πρόσφατα, με την δημοσίευση του ΦΕΚ1329Β΄/26-5-14, που αφορά τη συγχώνευση του 3ου-5ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων και του 1ου-6ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, αντιδράσεις και δημιουργεί πρόβλημα στη φοίτηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες.
Η κατάργηση των δύο σχολικών μονάδων, που λειτουργούν επί δεκαετίες, ήταν εντελώς εσφαλμένη και προκάλεσε αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Σε άμεση επικοινωνία που είχαμε με τον προκάτοχό σας, αναγνώρισε το εύλογο του αιτήματός μας και υποσχέθηκε την ανάκληση μέρους της απόφασης που μας αφορά.
Δυστυχώς η κυβερνητική μεταβολή άφησε ανεκτέλεστη την απόφαση του προκατόχου σας, γι΄αυτό επανερχόμαστε με το ίδιο αίτημα και σε εσάς και παρακαλούμε για την κατάργηση του ΦΕΚ1329Β΄/26-5-14 και την επαναφορά των σχολικών μας μονάδων στην αρχική τους κατάσταση.
Επισημαίνουμε ότι για τα δύο καταργούμενα σχολεία έχουν προβλεφθεί στα πολεοδομικά μας σχέδια χώροι για μεταφορά τους και αναζητούνται πόροι για την κατασκευή τους.
Ευελπιστώντας στη θετική σας αντιμετώπιση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
                                             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ











ΥΓ1 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Δήμαρχε άφησε κατά μέρος τις επιστολές και στείλε άρον - άρον τον «πολυπτυχιούχο» Πρόεδρο της Α΄Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Ηλία Τσουχνικά στον νέο υπ. Παιδείας Ανδρέα LOVEρδο,  για να δώσει λύση στο θέμα αυτοστιγμής ...
Εξ όσων γνωρίζω διατηρεί(διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι πρότινος), άριστες σχέσεις μαζί του καθ΄ ότι πρωτοστατούσε για να αναδειχθεί 1ος Βουλευτής στην Β΄ Αθηνών ...
ΥΓ2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Τι απέγινε εκείνη η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση με τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων κ.λ.π, που διεξάγονταν παρουσία Σας & συμμετείχαν ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου