Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣαμαρόΜπατσοι, ΒενιζελοΓούρουνα, Δολοφόνοι...

Επεισόδια ξέσπασαν χθες το απόγευμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου διαμαρτύρονταν οι καθαρίστριες για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην επαναπροσληφθούν, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει το υπουργείο επί της απόφασης του Πρωτοδικείου που τις δικαίωσε.
                                  
Οι καθαρίστριες μαζί με άλλους συγκεντρωμένους κινήθηκαν προς την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης, αλλά εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν χρήση των ασπίδων και των γκλομπ. Δύο καθαρίστριες λιποθύμησαν από την ένταση, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.
Η μία καθαρίστρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, στη δε δεύτερη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στα επεισόδια τραυματίστηκε και φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τα γεγονότα.
Νωρίτερα, ο Άρειος Πάγος, όπου εκδικαζόταν η προσφυγή των καθαριστριών,αποφάνθηκε τελικά υπέρ του υπουργείου Οικονομικών.
Όπως έγινε γνωστό, το Τμήμα Αναστολών του Αρείου Πάγου παγώνει την απόφαση που δικαίωνε προσωρινά τις καθαρίστριες στο αίτημά τους να επαναπροσληφθούν στις εργασίες τους, μέχρι να λάβει οριστική απόφαση η Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου.
Ωστόσο, η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 23 Σεπτεμβρίου ώστε να ληφθεί και τελεσίδικη απόφαση.
     Σάλος με άνδρα των ΜΑΤ που φορά μεταλλικά γάντια!!!


Στο μεταξύ σάλος έχει ξεσπάσει από φωτογραφία που φαίνεται να τραβήχτηκε στα επεισόδια με τις καθαρίστριες, στην οποία φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ να έχει μεταλλική εξάρτυση μέσα από τα γάντια του!!!                                                                                Το γεγονός προκαλεί πλείστα ερωτήματα και οργή που κάποια στιγμή θα εκφραστεί και τότε πλέον η φωτιά που θα ανάψει, θα σβήνει μόνον με αίμα ενθεν - κακείθεν ...
Σύμφωνα πάντως με την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, στη διάθεση των αστυνομικών βρίσκεται ήδη το όνομα του αστυνομικού που  κτύπησε πισώπλατα την Τρίτη έξω από το υπουργείο Οικονομικών την καθαρίστρια Φωτεινή Νικηταρά
ΟΣΟΝ αφορά την φωτογραφία που εμφανίζει αστυνομικό των ΥΜΕΤ να φορά «μεταλλικά» γάντια κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανανδρης επίθεσης των Ταγμάτων Ασφαλείας της ΣαμαροΒενιζελικής Γερμανοπροστατευόμενης κυβέρνησης, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, διατάχθηκε- λέει -  Ένορκη Διοικητική Εξέταση(!!!)
Στόχος της έρευνας, είναι να διαπιστωθεί ποτε έχει ληφθεί η επίμαχη φωτογραφία ενω έχει ζητηθεί πλήρης διερεύνηση, απο το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ...
...Και έζησαν οι Γερμανοτσολιάδες καλύτερα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου