Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Eκπληκτος» με την κατάργηση - συγχώνευση Σχολείων στα Μελίσσια, εμφανίστηκε ο ανίκητος Δήμαρχος,!!!

Ζητά ακύρωση του σχετικού ΦΕΚ από τον Υπ. Παιδείας, με επιστολή «δυναμίτη» ...

Μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών να μην εξέπληξε τον ανίκητο για 5η φορά Δ. Στεργίου - Καψάλη(Ηθος - Τιμή, Δήμαρχος ξανά με ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ & ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ), ωστόσο έμεινε κυριολεκτικά άναυδος, μόλις πληροφορήθηκε από το ΦΕΚ 1329 Β΄/26 - 5 -14, την κατάργηση - συγχώνευση Σχολικών Μονάδων στα Μελίσσια...
Τόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά του ... Κατόπιν Εορτής δηλαδή ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Διαβάστε  & απολαύστε την προς Αρβανιτόπουλον επιστολήν του «Ενός, του Μοναδικού, του Γνησίου, του Τιμίου, του Αληθινού, του Μαχητικού... Δημάρχου», που θα τον υποστείτε την προσεχή 5ετία ... Αποτελεί δείγμα Γραφής για το τι μας επιφυλάσσει ... στο Μέλλον! 

«Κύριε Υπουργέ, Με έκπληξη πληροφορηυθήκαμε από το ΦΕΚ1329Β΄/26-5-14, στο οποίο δημοσιεύτηκε η υπ΄αρ.72624/Δ4 απόφασή σας, ότι συγχωνεύετε τέσσερα Δημοτικά μας Σχολεία σε δύο και καταργείτε τα άλλα δύο, ήτοι το 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων.
Η ενέργειά σας αυτή, να καταργήσετε δύο σχολικές μας μονάδες, που λειτουργούν επί δεκαετίες χωρίς κανένα πρόβλημα, παρά τις επανειλημμένες μας αντίθετες εισηγήσεις ((α), (β) και (γ) σχετικά) έχει προκαλέσει αναστάτωση στους δημότες μας.
Σας επισημαίνουμε ότι, οποιαδήποτε μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του σχολείου και του εκπαιδευτικού έργου.
Δεν δεχόμαστε καμία συγχώνευση(!!!),
αντιθέτως υποστηρίζουμε την αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων.
Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην ακύρωση του ΦΕΚ1329Β΄/26-5-14».

                                                         Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ
                                               ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
                                        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ- ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου