Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Στην παγκόσμια δράση «Let’s do it world», συμμετείχε το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων!

Το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων συμμετείχε για πρώτη φορά στο «Let's do it Greece», μια παγκόσμια διοργάνωση με  στόχο την  ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του εθελοντισμού.
Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκαν την πανέμορφη πηγή της Αφροδίτης στα Μελίσσια, για να καθαρίσουν τη γύρω περιοχή από σκουπίδια.
Η αναχώρηση έγινε από το Νηπιαγωγείο και αφού έκαναν την παραρεμάτια διαδρομή μέσα σ’ ένα καταπληκτικό ανοιξιάτικο, καταπράσινο τοπίο, έφτασαν στην περίφημη πηγή, όπου όλοι έμειναν έκθαμβοι με την τόση φυσική ομορφιά μέσα στην πόλη των Μελισσίων. 
Παιδιά και γονείς συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δράση, χαρούμενοι που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή και να την κάνουν ομορφότερη.
Τα  παιδιά έπαιξαν στο ωραίο φυσικό περιβάλλον κι έστειλαν με το πανό του Νηπιαγωγείου μήνυμα σ’ όλους τους περαστικούς:
«Μην πετάς τα σκουπίδια σου, μπορεί να μη βρεθεί κάποιος να σου τα μαζέψει».                                                                                                                                                 Στη συνέχεια επισκεφτηκαν το γειτονικό φυτώριο της κας Χρυσάνθης Παραγυιού, που τα ξενάγησε στο χώρο της για να γνωρίσουν από κοντά αρωματικά φυτά και λουλούδια καθώς και  αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι περασμένες εποχές.
                       ΠΗΓΗ:protomelission.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου