Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Εν Δράσει» το «Σύμφωνο συμβίωσης ΣΥΡΙΖΑ - Στρατάρχη»!!!

Mετά τις εκλογές, ανοίγουν οι καλές  ... δουλιές!!!
«Αφήστε τα μίση», πυροπροστασία του Πεντελικού, με Δούρου, Καψάλη & ΜΠΕΝίση!!!
Ευρεία σύσκεψη για συνολική ενημέρωση αναφορικά με τα μέτρα πυροπροστασίας του Πεντελικού Όρους που έχουν ληφθεί κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, 26 Ιουνίου λίγο μετά τις 8.30 π.μ, η Περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής» και η εκλεγμένη Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Το εντυπωσιακό είναι, όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, ότι η σύσκεψη οργανώνεται στο Δημαρχείο Πεντέλης & αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτήν αρμοδιοι φορείς της περιοχής (Ο Στρατάρχης δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, η Πυροσβεστική, ο Δασάρχης, κ.α.). Θα ακολουθήσει, λέει, επίσκεψη στα Κέντρα Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης, του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού και στο Εθελοντικό κλιμάκιο - Όρχο. Τέλος θα ακολουθήσει περιοδεία στο βουνό για καλύτερη αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης - πυροφυλάκια, εγκαταστάσεις πυροπροστασίας. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΑΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥ: Ο νέος Α/περιφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιωργος Καραμέρος γιατί δεν συμμετέχει στην σύσκεψη, επειδή προεκλογικά ταχθηκε υπερ του κ. Μ. Γραφάκου; Εκτός εάν συμμετέχει, οπότε η αθλιοτητα του Γραφείου Τύπου της πολλά υποσχόμενης Ρένας Δούρου(που κι εμείς στηρίξαμε), δεν το αναφέρει & είναι τότε διπλά εκτεθειμένο & ελεεινό!!!
Προς τον νεοεκλεγέντα Δημοτικόν Σύμβουλον & Δημοσιογράφον κ. Δημήτριον Μιχαλέλην της REAL NEWS: Συγχαρητήρια δια την εκλογήν σας και την επιτυχία να αποκαλύψετε μεσα από τις στήλες της εφημερίδας, τον σύντροφο της νέας Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ο οποίος όπως υπογραμμίζετε, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μαζί της & την στηρίζει. Είναι δηλαδή ο «φύλακας - άγγελός της»! Και το όνομα αυτού;Γιάννης ΜΠΕΝίσης!!!

Ο 63χρονος επιχειρηματίας - μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που διαμένει στην Πεντέλη & στις εκλογές του 2010 κατήλθε ως υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος Πεντέλης με το ψηφοδέλτιο του κ. Αντώνη Φειδοπιάστη«Πεντέλη Εν Δράσει», το οποίο στηρίχθηκε από άπασα την light Αριστερά(των Οικολογων - Πρασίων συμπεριλαμβανομένων), και έλαβε 13 ψήφους!!!Στη Νέα Πεντέλη όλως τυχαίως εκείνη την εποχή υποψήφιος ήταν κάποιος ... ονόματι ΔΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Ξενοφώντος(113 ψήφοι), ενώ στις πρόσφατες εκλογές συμμετείχε ... κάποια ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΝΕ του ΠΕΤΕΡ-ΕΝΤΟΥΑΡΤ, λαμβάνοντας 168 ψήφους!!! ΑΣΦΑΛΩΣ θα πρόκειται για συμπτωματική ... συνεπωνυμία!!! Ωστόσο πιστεύουμε ότι ο  κρυστάλλινος Αριστερός & επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Αντώνης Φειδοπιάστης ...θα σπεύσει να διευκρινίσει τα καθέκαστα, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!
Μετά από όλα αυτά, αλήθεια σας  ξαφνιαζει ακόμη το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών και η ΣΥΝ- εργασία για την πυροπροστασία του Πεντελικού; 
Αναμενόμενον; Για το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», βεβαίως, βεβαιότατα αφού ο ΣΥΡΙΖΑ & η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει»  δια του επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη, συνέδραμαν τα μέγιστα στην επανεκλογή του Στρατάρχη στην Πεντέλη...
Ο Στρατηγός είναι Δήμαρχος χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ & την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»(δεν είναι απίθανο να έβαλε το χεράκι τουο συμπολίτης μας πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης των Δωσιλόγων Σαμαρά - Βενιζέλου, κ. Τάκης Μπαλτάκος).  Εάν δεν ισχύει βγάλτε ανακοινώσεις, αναλύστε το αποτέλεσμα, επιμορφώστε & διαφωτείστε μας !!!
Αναμένουμε εναγωνίως εδώ & 35 ημέρες κάποια επίσημη ανακοίνωση του Συνδυασμού της Οικολογικής & Προοδευτικής Αριστεράς για το ... άκρως «φυσιολογικό»  αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών, αλλά ... προς το παρόν, άκρα του τάφου σιωπή!!!
Εχουμε μείνει «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»... στην 22 Μαΐου και συγκεκριμένα την ανακοίνωση Απάντηση στην επιστολή στήριξης του Γιώργου Καραμέρου στον Μανώλη Γραφάκο»(!!!) και στην (διά του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή συμπεριφοράς κ. Βασίλη Θεοδώρου - αποφοίτησε από το 2o Γυμνάσιον Αρρένων ΑΘηνών), ανακοίνωση  του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Πεντέλης με τον εύηχο τίτλο «Οψεις της ίδιας ακριβώς πολιτικής οι κ.κ. Στεργίου & Γραφάκος», ενώ ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από το προσκήνιο & η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΒΟΥΝΟ».!!!
Το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να εξέπληξε  ή να δυσαρέστησε ούτε τους «Πράσινους - Οικολόγους» που στήριξαν Φειδοπιάστη, ούτε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», προφανώς επειδή κατά την γνώμη τους όλα εξελίχθηκαν ομαλά & ...Δημοκρατικά!
 
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ! Ας εκφράσουν όμως ελεύθερα την άποψή τους για να ενημερωθούν οι πολίτες που τους στήριξαν στις εκλογές ... διά το φυσιολογικότατον του όλου θέματος ...

Μήπως(υπόθεση εργασίας κάνουμε), έλαβαν κανένα αντάλλαγμα για το εργοστάσιο αεριοποίησης βιομάζας στο Πεντελικό βουνό, για το οποίο είχαν κινητοποιήσει Θεούς & Δαίμονες, ξεσηκώνοντας ακόμη και τα δέντρα για να διαφημίσουν την οικολογική τους ευαισθησία & την ανυποχώρητη αγωνιστικότητά τους;
Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα» που
Δημιουργείτε, προκαλείτε & επισπεύδετε» κ.  Κώστα Ζαχαριάδη(μελος της Κεντρικής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ, βιολόγος - περιβαλλοντολόγος & αποφοιτήσας από το Ενιαίο Λύκειο Μελισσίων);
 

Την ώρα που γράφαμε το κείμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης με τα εκπληκτικά αντανακλαστικά μας ενημερώνει:
 
ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης @SYRIZA_Pentelis  ·  24 Ιουν
Το Σαββατο 13 αντιπροσωποι της ΟΜ Πεντελης της προηγουμενης συνδιασκεψη της Νομαρχιακης συμμετεχουν σε συνδιασκεψη αποτιμησης των εκλογων.


 
Υ.Γ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Νο1:Σύμφωνα με την «Real News», η κ. Δούρου & ο 63χρονος επιχειρηματίας, ζουν μαζί στο Αιγάλεω και πριν από 3,5 χρόνια επισημοποίησαν τη σχέση τους, επιλέγοντας να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.
Ο κ. Μπενίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι έντονα πολιτικοποιημένο άτομο, υπήρξε μέλος της ΚΝΕ, είχε αντιδικτατορική δράση και συμμετείχε στην ίδρυση του ενιαίου Συνασπισμού, αλλά δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την ενεργή πολιτική.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, με τον Συνδυασμό του Αντώνη Φειδοπιάστη
 Υ.Γ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Νο2:Για το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ωστόσο, το ζεύγος «Είναι μαζί περίπου 8,5 χρόνια. Γνωρίστηκαν  σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ», επισημοποίησαν τη σχέση τους πριν από 3,5χρόνια, επιλέγοντας να μην παντρευτούν αλλά να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης & εκτοτε συγκατοικούν σε σπίτι στην Πεντέλη, όπου ο επιχειρηματίας ζει από 30ετίας!!!
ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Νο3: «Φίλτατε», Μανώλη Γραφάκο αλήθεια δεν γνώριζες ότι

ο επιτυχημένος επιχειρηματίας - σύντροφος της Ρενας Δούρου, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας αγόρασε μια έκταση -φ ιλέτο, γύρω στα 10 στρέμματα, στα δικά σου μέρη εκεί στη Λακωνία και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Λογγάρι στη Σπάρτη.
Ε λοιπόν μάθε(αν και είμαι σίγουρος & πιστεύω ότι το γνωρίζεις), πως έστησε εκεί τρία φωτοβολταϊκά πάρκα, ισχύος 99 KW το καθένα. Σύμφωνα με ντόπιους που επιχειρούν στον τομέα των φωτοβολταϊκών, πρόκειται για την ακριβότερη αλλά και την πιο αποδοτικότερη επένδυση στην περιοχή...

























Στο όνομα του κ. ΜΠΕΝίση αλλά και των δύο γιων του συστήθηκαν τρεις εταιρείες. Συνολικά, το κόστος της επένδυσης για τη δημιουργία των τριών φωτοβολταϊκών πάρκων, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι εταιρείες, έφτασε τα 2 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό επιχορήγησης από το κράτος να ανέρχεται στο 55%, ήτοι σε 1,1 εκατ. ευρώ(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)!!!
 Ο κ. Μπενίσης πάντως δεν εποπτεύει από κοντά την επιχείρησή του, αφού έχει εγκαταστήσει ένα προηγμένο σύστημα καταγραφής με κάμερες, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί 24ωρες το 24ωρο οτιδήποτε συμβαίνει, ακόμη και από το σπίτι του στην Πεντέλη.
Ο Mister ΜΠΕΝ του Φειδοπιάστη, του Χρυσικού & της Δούρου, δεν αξιοποιεί μόνο επιχειρηματικά τις γνώσεις του στον τομέα των ΑΠΕ, αλλά και πολιτικά, καθώς είναι μέλος του Τμήματος Ενέρ­γειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικά, τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε σε δημόσια διαβούλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος με θέμα το νομοσχέδιο για τη μείωση της αποζημίωσης των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλο το κείμενο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Ολο το διάστημα του προεκλογικού αγώνα ο κ. Γιάννης Μπενίσης επέλεξε συνειδητά να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και σε μία από τις ευτυχέστερες στιγμές στη ζωή της κυρίας Ρένας Δούρου, τη βραδιά της εκλογικής νίκης, οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί δεν τον συνέλαβαν να την αγκαλιάζει ή να της χτυπάει παλαμάκια την ώρα που χόρευε τη «Ρόζα», το ζεϊμπέκικο του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.





Παρακολουθούσε από μικρή απόσταση την 40χρονη σύντροφό του να γιορτάζει την εκλογή της και να αγκαλιάζεται με τον κόσμο. Αν και ο κ. Μπενίσης δεν ήταν επίσημο μέλος του εκλογικού επιτελείου της κυρίας Δούρου, εκείνη εμπιστευόταν την άποψή του περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη της. Η πολιτική πείρα του συντρόφου της από την πολυετή δράση του στον χώρο της Αριστεράς αποτελούσε ανέκαθεν πολύτιμο οδηγό και σύμβουλο για την ίδια. Ο σύντροφός της, όμως, δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι σημαντικό:
 «H επιτυχία είναι δική της. Εγώ τη βοήθησα σε πρακτικά θέματα, δεν έκανα κάτι σπουδαίο», δηλώνει αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» δύο εβδομάδες μετά τη νίκη της. Επισημαίνει, μάλιστα, τις δυσκολίες στο έργο που εκείνη αναλαμβάνει: «Εχει πέσει στους ώμους της πάρα πολύ μεγάλο βάρος και καλείται να δώσει όλες τις δυνάμεις της για να καταξιωθούν οι πολύχρονοι αγώνες των εργαζομένων, της Αριστεράς και του λαού», τονίζει. Στην ερώτησή μας αν θα σταθεί στο πλευρό της και σ’ αυτόν τον αγώνα, απαντά: «Συναισθηματικά ναι, επί του πρακτέου δεν ξέρω».Οσοι γνωρίζουν τον επιχειρηματία τον περιγράφουν ως ανοιχτό και ζεστό άνθρωπο με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Εχουν να λένε γι’ αυτόν πως όταν, έως και πριν από τρία χρόνια, συμμετείχε ενεργά στην καφετέρια που διατηρεί μαζί με έναν από τους δύο γιους του σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, ουδέποτε υιοθέτησε το αποστασιοποιημένο ύφος ενός συνιδιοκτήτη-καταστηματάρχη, αλλά ήταν η γοητευτικά παλλόμενη καρδιά της παρέας των πελατών. Πτυχιο ύχος μαθηματικός, ήταν από τους πρώτους Ελληνες που ασχολήθηκαν με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και τα φωτοβολταϊκά, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον. Τις απόψεις του περί οικολογικών ζητημάτων δημοσιοποιεί στην «Αυγή», στο μπλογκ «Αριστερή διέξοδος», αλλά κυρίως στο ecoleft.gr. Η αρθρογραφία του συχνά επικεντρώνεται στην επικαιροποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ επί ενεργειακών θεμάτων, ενώ καταφέρεται συχνά εναντίον της πώλησης της ΔΕΗ σε ιδιώτες. Μπορεί να παρέμεινε επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθ’ όλη την προεκλογική εκστρατεία της συντρόφου του, δεν αποσύνδεσε όμως τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του από το πολιτικό παιχνίδι της Περιφέρειας Αττικής.
Αντιθέτως, όταν την επίμαχη φράση της κυρίας Δούρου -«αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια οι μνημονιακοί και αλλιώς οι αντιμνημονιακοί»- κατακεραύνωσαν και χλεύασαν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, ο ίδιος αντέδρασε με πάθος που μαρτυρά επίγνωση των θεμάτων και ορμητική αυτοπεποίθηση. Πάντα μέσω του ίδιου site απέκρουσε τις επικρίσεις όσων χαρακτήρισε «κονδυλοφόρους, παπαγαλάκια, μονταζιέρες και υπηρέτες της μνημονιακής καταστροφής», γράφοντας: «Τι λέει η Ρένα Δούρου; Οτι ίσως κρατάει το φαράσι καλύτερα ένας αντιμνημονιακός; Οτι σφίγγει το σφουγγαρόπανο χειρότερα ένας μνημονιακός; Το έχασε το μυαλό της η Ρένα;».

 Και κατέληξε: «Δεν θα σκουπίσουμε απλώς καλύτερα, θα σκουπίσουμε με άλλον τρόπο. Δεν θα διαχειριστούμε απλώς καλύτερα το όλο κύκλωμα των σκουπιδιών, θα το αλλάξουμε».
Ο πρώτος πληθυντικός που χρησιμοποίησε ήταν μια άμεση επίδειξη αμέριστης συμπαράστασης προς τη σύντροφό του, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνυόταν ότι η μη εμπλοκή στον προεκλογικό της αγώνα δεν ήταν προϊόν κάποιας φυσικής συστολής. Εξάλλου, και ο ίδιος έχει στο πρόσφατο παρελθόν ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης με το ψηφοδέλτιο «Πεντέλη Εν Δράσει» του υποψήφιου δημάρχου Αντώνη Φειδοπιάστη.
Γνωρίστηκαν σε πολιτική συγκέντρωση
Συνήθως οι άνθρωποι γνωρίζονται και ερωτεύονται μέσα από παρέες, στη δουλειά ή σε κοινές δραστηριότητες. Η περίπτωση του ζεύγους Μπενίση και Δούρου δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακολουθούσαν παράλληλες πορείες στον δρόμο της Αριστεράς, μέχρι που διασταυρώθηκαν και οι διαδρομές της ζωής τους.
«Είμαστε μαζί περίπου 8,5 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ», αποκαλύπτει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μπενίσης. Ισως να ήταν σε κάποια ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και η κυρία Δούρου συνεργαζόταν στενά μαζί του.
Μάλιστα ο κ. Μπενίσης, από τα νεανικά του χρόνια στρατευμένος στην Αριστερά, βρισκόταν εκεί τότε ως υποστηρικτής του κ. Τσίπρα. Κατά το παρελθόν δραστηριοποιήθηκε έντονα πολιτικά και αντιστάθηκε στη χούντα σε χαλεπούς για τη δημοκρατία καιρούς.
Εζησε από μέσα την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973, καθώς διετέλεσε γραμματέας του Φυσικομαθηματικού της παράνομης τότε ΚΝΕ, ενώ συνελήφθη και φυλακίστηκε από το καθεστώς των συνταγματαρχών για την αντιδικτατορική του δράση. Το 1989 συμμετείχε στις διεργασίες για την ίδρυση του Συνασπισμού και ενεργοποιήθηκε στα κινήματα πόλης. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κοινή μας επιλογή το σύμφωνο συμβίωσης»
Ο κ. ΜΠΕΝίσης(όπως ΜΠΕΝ - Ακη) και η κυρία Δούρου επισημοποίησαν τη σχέση τους πριν από 3,5χρόνια, επιλέγοντας να μην παντρευτούν αλλά να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Εκτοτε συγκατοικούν σε σπίτι στην Πεντέλη, όπου ο επιχειρηματίας ζει από τριακονταετίας.
«Το σύμφωνο συμβίωσης ήταν κοινή μας επιλογή, εκφράζει και τους δυο μας. Υπάρχει αυτή η αντίληψη, ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι. Γιατί τότε μένουν μαζί!» δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μπενίσης και η άποψή του ταυτίζεται απόλυτα με της αγαπημένης του, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί:
 «Το σύμφωνο που υπογράψαμε με τον σύντροφο μου δεν είναι για εμάς λιγότερο σημαντικό ή ισχυρό ως δέσμευση από το να είχαμε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Τις σχέσεις ζωής, το πόσο αγαπάς, τιμάς και φροντίζεις τον σύντροφό σου, δεν τις κρίνουν τα χαρτιά και οι υπογραφές, ούτε καν οι τελετές. Είναι μια διαφορετική επιλογή για να επισφραγίσουμε τη δέσμευση του ενός προς τον άλλο και να λύσουμε τα πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή ενός ζευγαριού που ταίριαζε περισσότερο στη δική μας αντίληψη και νοοτροπία».
Αν και η κυρία Ρένα Δούρου αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, από τα λίγα πράγματα που έχει επιτρέψει να γίνουν γνωστά είναι οι αμοιβαίοι μικροσυμβιβασμοί με τον σύντροφό της:
για παράδειγμα, εκείνη αγαπάει τις γάτες αλλά τελικά συμφώνησε να αποκτήσουν σκύλο...
                  Η Χίλαρυ του ... ΣΥΡΙΖΑ!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου