Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Ξεκινούν»(;;;) οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών!

Με άκρως «αποσαφηνιστικό» Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαύγειας, που φέρει τον τίτλοΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Πεντέλης ότι:
Οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα αρχίσουν άμεσα!!!
Eτσι απλά, απλούστατα, χωρίς καταληκτική ημερομηνία χωρίς τίποτε!
ΛΕΤΕ να μαγειρεύουν εδώ στο ΚΑΨΑΛΗ-στάν, ποιες οικογένειες θα εξυπηρετήσουν;
Αμαρτάνετε και μόνο αν το σκεφτείτε αυτό, εάν δε το εκφράσετε φωναχτά, τότε θα μας υποβάλλετε στη δύσκολη θέση να σας βάλουμε καυτερή πιπεριά στο στόμα!
Είναι δυνατόν «ο Ενας, ο Μοναδικός, ο Γνήσιος, ο Τίμιος, ο Αληθινός, ο Μαχητικός. ο επιβλητικός, ο αγέρωχος και όπως πάντα σεμνός» να αφήνει ή να δέχεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα!!! Η πορεία του 17 χρόνια αποδεικνύουν ότι
 «… ο Θεός αμαρτάνει, ο Καψάλης - Στεργίου ΠΟΤΕ»!!!
Για όλους όσοι εξακολουθείτε ωστόσο να ενδιαφέρεστε για την εγγραφή κάποιου τέκνου στο ΚΔΑΠ, αποκωδικοποιείστε το «στρατιωτικό» Δελτίο Τύπου, λαμβάντοντας υπ΄ όψιν ότι:
Γίνονται δεκτά και παιδιά με ειδικές ανάγκες, εφόσον αυτοεξυπηρετούνται και μπορούν να παρακολουθήσουν το ομαδικό πρόγραμμα.
Όσοι από τους γονείς έχουν τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να εγγράψουν τα παιδιά τους στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2014-2015».
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή των παιδιών, μεταξύ άλλων είναι:
1. Οι μητέρες των παιδιών να είναι εργαζόμενες ή επίσημα άνεργες.
2. Όσες μητέρες δεν εργάζονται θα πρέπει να είναι γραμμένες στον ΟΑΕΔ και να έχουν ενεργή
κάρτα ανεργίας.
3. Σημειώνεται ότι όλες οι μητέρες, παράλληλα με την αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), θα υποβάλλουν ταυτόχρονα και αίτηση επιδότησης από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε..
4. Πίνακας απαιτουμένων δικαιολογητικών χορηγείται από την έδρα του «Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης».
5. Περισσότερες Πληροφορίες παρέχονται από τον «Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» στο τηλ.210 8032722 εσωτ.21-22 και από το Δήμο στα τηλ.213 2050071, Νταγαδάκη Αγγελική και 213 2050072, Λιαγκάκη Γεώργιο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου