Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κοσμοσυρροή στην «Γιορτή της σαρδέλας» στη Νέα Πεντέλη


Ψημένη σαρδέλα στα κάρβουνα & άφθονο κρασί υπό τους ήχους συγκροτήματος σε μουσικούς δρόμους παραδοσιακούς και αγαπημένους, απήλαυσαν το Σάββατο 28 Ιουνίου στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, οι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης & όχι μόνον, στην επιτυχημένη για άλλη μία φορά Γιορτή της σαρδέλας που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης ο οποίος σε πείσμα των καιρών παραμένει πιστός στις παραδόσεις.
Παρών στην γιορτή & ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Καψάλης - Στεργίου ο οποίος χαρακτήρισε  αξιέπαινες τις πρωτοβουλίες  του Συλλόγου Κυκλαδιτών, λέγοντας πως τιμούν την παράδοση  και τον πολιτισμό & ότι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα που αξίζει τα συγχαρητήρια όλων.
Στην γιορτή έδωσαν το «παρών» επίσης οι κ.κ.Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, κ. Τόλιος Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Μελισσίων κ. Μπούρας Βασίλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κιτσούλης Λευτέρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης κ. Μιχελακάκης Μανώλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασία κ. Αιβαλιώτης Απόστολος, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου