Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Υδροφόρο όχημα στον Σ.Π.Α.Π, χάρισε η "COSMOTE" (ενώ απολύει 120 εργαζομένους)

Την ώρα που απέλυε 120 εργαζόμενους και δημιουργούσε περιβάλλον ΜΕΣΑΙΩΝΑ για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ και της COSMOTE, ο "φιλέσπλαχνος" και πάνω απ΄όλα "ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ" Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτών των δύο εταιρειών  κ. Μιχάλης Τσαμάζ, χορηγούσε(όπως μας πληροφορεί σχετικό Δελτίο Τύπου του ΣΠΑΠ), με "ευγένεια" (δια της COSMOTE), ένα υδροφόρο όχημα χωρητικότητας 10 τόνων στο Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού!!!
Yπερισχύει εναντι όλων και ιδιαιτέρως των εργαζομένων και των οικογενειών τους, η ευαισθησία για "πράσινη"ανάπτυξη !!!
"Η χορηγία της COSMOTE, σύμφωνα με τον  Προέδρο  του ΣΠΑΠ κ. Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, αποτελεί ένδειξη ευαισθησίας σε θέματα περιβάλλοντος και αναγνώρισης και αποδοχής της τεράστιας προσπάθειας του Συνδέσμου και πρώτιστα του Εθελοντή για το Πεντελικό περιβάλλον"
 Το νέο υδροφόρο όχημα, κατά τον ΣΠΑΠ, πρόκειται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ύδατος, στις δενδροφυτεμένες περιοχές που ο ΣΠΑΠ έχει αναλάβει να συντηρήσει. Λαμβανομένου υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια μετά την φωτιά του 2007, ο ΣΠΑΠ έχει κατορθώσει να φυτέψει 500.000 δενδρύλλια στην περιοχή της Αττικής που αποτελεί ζώνη ευθύνης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου