Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δασικοί Χάρτες.

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Απόστολο Αρβανίτη επισκέφθηκαν  την Δευτέρα ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης & ο Διευθυντής Πολεοδομικών Θεμάτων και Περιβάλλοντος Δήμου Πεντέλης κ. Γιάννης Ξανθάκος, προκειμένου να συζητήσoυν το σοβαρό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με την ανάρτηση των δασικών χαρτών σε μεγάλο τμήμα των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και αρκετούς κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.
Κατά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα συζητήθηκε η υποβολή από το Δήμαρχο πρότασης προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για έκδοση υπουργικής απόφασης ένταξης της πολεοδομημένης περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης που είναι στο υπό ψήφιση Γ.Π.Σ. {Πέρασε δύο (2) φορές από τον ΟΡΣΑ} στις διατάξεις του άρθρου 24 του του Ν. 3889/2010.
Αναμένονται οι συναντήσεις του Δημάρχου με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δηλαδή την Υπουργό κα Τίνα Μπιρμπίλη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Νίκο Σηφουνάκη και τον Υφυπουργό κο Θάνο Μωραΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου